Τα αντιφθειρικά προϊόντα είναι απολύτως απαραίτητα για τη διατήρηση της καλής υγείας του τριχωτού της κεφαλής. Απευθύνονται κατά βάση σε παιδιά μικρή ηλικίας, ωστόσο μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από ενήλικες.

Το Paranix Gel Ανίχνευσης των Φθειρών του Τριχωτού της Κεφαλής, 150ml είναι ένα καινοτόμο σκεύασμα, το οποίο σας βοηθάει να εντοπίσετε πανεύκολα και πολύ γρήγορα τις ψείρες και τις κόνιδες, οι οποίες βρίσκονται στο τριχωτό του κεφαλιού.

Η δράση του είναι απλή, αφού χρωματίζει τα αυγά και όχι το τριχωτό της κεφαλής. Ξεπλένεται πολύ εύκολα. Η διαφανής γέλη προσδένεται στα αυγά, καθιστώντας τα πολύ εύκολα ορατά, ακόμη και με γυμνό μάτι, ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών. Το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι πρακτικό και έχει ένα εξάρτημα ασφαλείας για να γίνεται η εφαρμογή του τζελ χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Χρησιμοποιώντας τη χτένα εφαρμογής, απλώστε το προϊόν σε στεγνά μαλλιά. Θα πρέπει να εφαρμόσετε το τζελ σε ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής, έτσι ώστε να καλύπτονται όλες οι ρίζες των τριχών, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων 2-3 πρώτων εκατοστών.

Έπειτα, θα πρέπει να αφήσετε το τζελ να δράσει για δύο με τρία λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά. Από αυτή τη στιγμή τα χρωματισμένα αυγά θα είναι ξεκάθαρα ορατά, ακόμη και με γυμνό μάτι. Εφόσον δεν υπάρχουν αυγά, στεγνώστε τα μαλλιά σας. Στην περίπτωση που εντοπιστούν αυγά, στεγνώστε τα μαλλιά με μια πετσέτα και εφαρμόστε μια αντιφθειρική αγωγή Paranix.