Τα αντηλιακά Κορρές πρωτοπορούν εδώ και πολλά χρόνια στον ελληνικό χώρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία και καλύπτοντας τις ανάγκες μικρών και μεγάλων. Ξεχωρίζουν για την φυσική σύνθεσή τους, η οποία εγγυάται αποτελεσματική δράση, χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις.
Η αντηλιακή κρέμα προσώπου spf 30 Antispot με κόκκινο σταφύλι, διατίθεται σε συσκευασία των 50ml. Πρόκειται για προϊόν με διπλή ισχύ, αφού εκτός από την προστασία από τον ήλιο, προσφέρει στην επιδερμίδα και αντιγηραντική κάλυψη. Το συγκεκριμένο σκεύασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες και καθ’ όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου χρόνου. Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του έχει κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων και μπορεί να εφαρμοστεί για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος.


Είναι εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα, ώστε να προσφέρει στην επιδερμίδα ενυδατική, αντιοξειδωτική, αντιρυτιδική και αντηλιακή προστασία. Το καινοτόμο δραστικό συστατικό προέρχεται από το κόκκινο σταφύλι και συγκεκριμένα από τα φυτικά βλαστοκύτταρά του, που έχουν έντονη και πλούσια αντιοξειδωτική ισχύ, χάρη στις ανθοκυανίνες. Έτσι, προστατεύουν το δέρμα από τη φωτογήρανση, δηλαδή την κύρια αιτία δημιουργίας ρυτίδων.
Το εκχύλισμα από τη ρίζα κουρκουμά, έχει την ικανότητα να ρυθμίζει τη σύνθεση μελανίνης, ενώ επιπλέον έχει αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων. Τα ενεργά συστατικά της κρέμας συμπληρώνονται με το εκχύλισμα κάρδαμου που ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, ενυδατώνει την επιδερμίδα και απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων, ώστε να χαρίζει στο δέρμα λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.