Η ηλεκτρική κουβέρτα για παιδιά https://www.e-dructer.com/lefka-eidi/ilektrikes-kouvertes/ αποτελεί την κατάλληλη λύση για ένα ζεστό κρεβάτι τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Ο ύπνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για όλους και περισσότερο για τις μικρές ηλικίες. Οι νέας γενιάς συσκευές είναι ιδιαίτερα ασφαλείς.

Το θερμαινόμενο υπόστρωμα Dreamland δημιουργήθηκε από την Imetec και είναι εφοδιασμένο με το ELECTRO BLOCK, το αποκλειστικό σύστημα προστασίας , το οποίο σας χαρίζει τον πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας, ακόμα και σε περίπτωση δυσλειτουργίας, ενώ φροντίζει αυτόματα την απενεργοποίηση της συσκευής. Είναι υπόστρωμα για ημίδιπλο κρεβάτι από λεπτό 100% πολυεστερικό ύφασμα και έχει διαστάσεις 150 cm x 120 cm. Διαθέτει ένα αποσπώμενο χειριστήριο δύο θερμοκρασιών, μία για προθέρμανση και μία για λειτουργία νύχτας. Διαθέτει ακόμα δυνατότητα στήριξης σε τρία σημεία με κορδόνια και πλένεται στο χέρι και στο πλυντήριο ρούχων.

Η Imetec έχει ως στόχο την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών με επάρκεια και επαγγελματισμό, ενώ δίνει μεγάλη σημασία στον τομέα της ασφάλειας. Τα θερμαινόμενα υποστρώματα Dreamland είναι εφοδιασμένα με το ELECTRO BLOCK, το αποκλειστικό σύστημα προστασίας που εγγυάται τον πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας κάθε στιγμή.

Οι περισσότεροι καταναλωτές όταν αποφασίζουν να αγοράσουν μία ηλεκτρική κουβέρτα, επιθυμούν αυτή να είναι ασφαλής, ειδικά την ώρα που κοιμούνται, να προθερμαίνεται άμεσα και να ζεσταίνει το περιβάλλον όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τέλος, θέλουν να έχει χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και να είναι εύκολη και απλή στο χειρισμό της.