Οι καραμέλες για το λαιμό είναι ένα πολύ χρήσιμο προϊόν για μικρούς και μεγάλους. Έχουν προληπτική και θεραπευτική δράση, αρκεί να μη γίνεται υπερκατανάλωση. Διατίθενται στα φαρμακεία σε προσιτή τιμή.

Το Cosval Propolina tabs 1000mg, 20 tabs είναι ένα ποιοτικό σκεύασμα, το οποίο υπόσχεται άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Οι συγκεκριμένες ταμπλέτες περιέχουν πρόπολη, θυμάρι και μελαλεύκη. Χάρη σε αυτά τα συστατικά και τις καταπραϋντικές, αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που τους παρέχουν, αντιμετωπίζουν συμπτώματα όπως ξηρόβηχας και ο βήχας των καπνιστών. Επιπλέον, καταπολεμούν την κακοσμία.

Ανακουφίζουν το λαιμό και φρεσκάρουν την αναπνοή. Οι αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές, αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες της πρόπολης την καθιστούν σημαντικό όπλο στην πρόληψη και θεραπεία φλεγμονών και λοιμώξεων. Το αιθέριο έλαιο της μελαλευκής (με τερπινεόλη-4) θεωρείται από τα πιο σημαντικά φυσικά αντισηπτικά.

Η εχινάκεια είναι ένα βότανο, το οποίο διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού στις μολύνσεις. Το θυμάρι είναι πλούσιο σε πτητικό έλαιο θυμόλης, έντονα αντισηπτικό είναι ιδιαίτερα βοηθητικό κατά του επίπονου βήχα. Το διακριτικό άρωμα ευκαλύπτου χαρίζει δροσερή αναπνοή. Η προτεινόμενη δοσολογία είναι μέχρι τρεις ταμπλέτες κάθε μέρα.

Συστατικά:

Maltdextrins -Sweetener: Isomalt - Anticaking: silicon dioxide; saccharose, ess. Oil from Eucalyptus (Eucalyptus globulus 1ε1111.) leaves, d. 8χ1. σί Propolis (Galangine 12%) 30ο/ο; d. 8Χ1. Echinacea (Echinacea angustifolia οε Γ0013 — 20ο/ο, ess. 011 from Thyme (Thymus vulgaris L.) leaves - 20°/ο -Sweetener agent: sucralose.