Τα εντομοαπωθητικά προϊόντα σημειώνουν αυξημένες πωλήσεις κάθε άνοιξη και κάθε καλοκαίρι. Είναι απαραίτητα για όσους βρίσκονται και στην ύπαιθρο και μέσα στην πόλη. Η προληπτική τους χρήση μπορεί να σας απαλλάξει από δυσάρεστες καταστάσεις.

Το Jungle Formula Kids, 125 ml είναι ένα σκεύασμα, το οποίο έχει άμεση και αποτελεσματική δράση και απαλλάσσει σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά από την ενοχλητική παρουσία των κουνουπιών, των μυγών, των σκνιπών και των άλλων εντόμων.

Η συγκεκριμένη λοσιόν μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε παιδιά άνω των δύο ετών. Είναι υποαλλεργική και δερματολογικά ελεγμένη. Έχει μη λιπαρή σύνθεση για να απλώνεται εύκολα και να απορροφάται γρήγορα, χωρίς να κολλάει στο δέρμα. Προστατεύει ακόμη και από το κουνούπι τίγρης.

Έχει σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη για την προστασία του ευαίσθητου δέρματος των παιδιών. Η δραστική ουσία IR3535 σε περιεκτικότητα 20% επιτρέπει την αποτελεσματική προστασία από κουνούπια (συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού τίγρης), σκνίπες και μύγες. Η χρήση του παρέχει προστασία για ένα χρονικό διάστημα έξι ωρών.

Η νέα σειρά απωθητικών κουνουπιών Jungle Formula  προσφέρει ιδανική προστασία για κάθε περίσταση και αποτελεί προϊόν με ισχυρή αποτελεσματικότητα και άμεση δράση. Ο εντομοαπωθητικός δείκτης IRF βοηθάει στο να επιλέξετε το εντομοαπωθητικό που χρειάζεστε για την δική σας προστασία, αλλά και την προστασία της οικογένειας σας.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να ακολουθούνται κάθε φορά οι οδηγίες χρήσης, προκειμένου να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.