Οι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη, έχουν μια σειρά από άλλα προβλήματα που σχετίζονται με αυτή την ασθένεια στην καθημερινότητά τους. Ένα από αυτά έχει να κάνει με την περιποίηση των ποδιών.

Το Cheiron Pharma Synuprox Κερατολυτική & Ενυδατική Κρέμα με Ήπια Αντιμυκητιασική Δράση, 75ml προσφέρει λύση σε αυτό το ζήτημα. Χρησιμοποιείται ως πρόληψη και ενυδάτωση μία φορά την ημέρα. Επίσης, σε συνδυασμό με αντιμυκητιασικά φάρμακα δύο φορές την ημέρα. Τέλος, για προστασία και ενυδάτωση των ποδιών των διαβητικών δύο φορές την ημέρα για 10-15 ημέρες. Κατόπιν μία φορά την ημέρα.

Η συγκεκριμένη κρέμα είναι ιδανική για συγχορήγηση με οποιοδήποτε αντιμυκητιασικό φάρμακο. Χρησιμοποιείται και για συντήρηση και πρόληψη μετά τη θεραπεία, αλλά και για τη φροντίδα του διαβητικού ποδιού. Πρόκειται για μια κερατολυτική και ενυδατική κρέμα με ήπια αντιμυκητιασική δράση.

Το Octopirox είναι ένας ευρέως φάσματος αντιμυκητιασικός παράγοντας, ο οποίος δεν περιλαμβάνεται στην κατηγορία των φαρμάκων. Η αντιμυκητιασική δράση της ουρίας (20-40%) έχει τεκμηριωθεί μέσα από ένα ικανό αριθμό ιατρικών κλινικών και εργαστηριακών μελετών.

Για την εφαρμογή στα πέλματα, η ποσότητα των 75ml της SYNUROX καλύπτει χρονικό διάστημα 40 ημερών (μία φορά/ημέρα) ή 20 ημερών (δύο φορές/ημέρα).

Θα πρέπει να τονιστεί ότι όσοι πάσχουν από σακχαρώδη Διαβήτη, θα πρέπει να επισκέπτονται τακτικά τον ιατρό τους και να εξετάζουν τα πόδια τους. Η SYNUROX cream με το συνδυασμό ουρίας 30% και Octopirox 0,5% είναι ιδανική για τη φροντίδα των ποδιών των διαβητικών ατόμων. Ενυδατώνει και μαλακώνει τα πέλματα, ενώ παράλληλα προλαμβάνει το σχηματισμό κάλου. Τέλος, προστατεύει τα πόδια από τους μύκητες.