Τα αντηλιακά apivita https://www.propharmacy.gr/kat/antiliaka-apivita ξέρουν καλά τις ανάγκες της επιδερμίδας ανδρών και γυναικών, για αυτό και μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις και αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, που διαρκεί. Μερικά από τα προϊόντα της εταιρείας με τις περισσότερες πωλήσεις είναι οι κρέμες προσώπου, αφού έχουν σύνθεση πλούσια σε φυσικά συστατικά και καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε τύπου δέρματος.

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με χρώμα παρέχει υψηλή προστασία SPF 30 και UVA 21 και χάρη στην πατέντα πρόπολης, δρα καταλυτικά ενάντια στη φωτογήρανση. Χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, ματ όψη και φυσική κάλυψη που διαρκούν, ενώ θεωρείται κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Μάλιστα, μπορεί να εφαρμοστεί άριστα και ως ελαφρύ make up.

Έχει 83% φυσική σύνθεση και εκτός από υψηλή προστασία από UVA και UVB προσφέρει και αντιοξειδωτική δράση. Η σύνθεση της στηρίζεται σε συστατικά όπως η θαλάσσια λεβάντα (πλούσια σε στερόλες) η βιταμίνη Ε, το υαλουρονικό οξύ, η πανθενόλη και η βιολογική αλόη. Όλες αυτές οι ουσίες ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τους ερεθισμούς, ενώ προσφέρουν σημαντική ενυδάτωση.

Οι ορυκτές χρωστικές (οξείδια σιδήρου και τιτανίου) σε συνδυασμό με λιπαρό αμινοξύ εξασφαλίζουν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και λεία, λαμπερή επιδερμίδα, προσδίδοντας ματ όψη. Το τελικό προϊόν παρέχει και αντιοξειδωτική προστασία, χάρη στο νερό από βιολογικό πράσινο τσάι, το λυκοπένιο και τη βιταμίνη Ε. Τέλος, το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, παρέχει σταθερά ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τη φωτογήρανση.