Οι οδοντόκρεμες που κυκλοφορούν στις μέρες μας στην αγορά, είναι πολύ αποτελεσματικές και δρουν άμεσα σε κάθε περίπτωση. Μπορούν να φροντίσουν κάθε είδους περίπτωση και να βελτιώσουν άμεσα την εικόνα των δοντιών και των ούλων.

Η Oral B 3D White Revitalize Λευκαντική Οδοντόκρεμα, 75ml είναι μια ποιοτική λύση για όσους θέλουν να έχουν λαμπερά δόντια και χαμόγελο που ξεχωρίζει. Είναι ιδανική επιλογή για όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ακόμη πιο λευκά δόντια μπροστά, πίσω και στις ορατές επιφάνειες. Σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες που έχουν γίνει, η συγκεκριμένη οδοντόκρεμα αφαιρεί έως και το 90% των επιφανειακών λεκέδων σε χρονικό διάστημα μόλις επτά ημερών.

Ενισχύει και αναδομεί το σμάλτο των δοντιών κάτω από την επιφάνεια. Σε ένα μόνο βούρτσισμα, η μοναδική φόρμουλα λεύκανσης με μικρο-σφαιρίδια καθαρισμού θα κάνει κυριολεκτικά το χαμόγελό σας πιο ωραίο και λαμπερό. Η Oral B 3D White Revitalize Λευκαντική Οδοντόκρεμα βοηθά στην πρόληψη της τερηδόνας και της πέτρας, ενώ παράλληλα εμποδίζει το μελλοντικό σχηματισμό τους.

Η ειδική της σύνθεση σε συνδυασμό με μια δροσερή γεύση μέντας, έχει ως αποτέλεσμα να μένει η αναπνοή σας φρέσκια, ενώ το χαμόγελό σας είναι πιο ωραίο με λευκά δόντια που λάμπουν. Τα ειδικά μικρο-καθαριστικά λευκαντικά δοντιών απομακρύνουν αποτελεσματικά όλους τους λεκέδες επιφάνειας. Τέλος, είναι απαλή και ασφαλή για τον σμάλτο των δοντιών.

Συστατικά:

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Disodium Pyrophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Fluoride, Carbomer, Sodium Saccharin, Xathan Gum, Cl 77891, Limonene, Mica, Glycerin, Cl 73360, Cl 74160.