Η σύσφιξη λαιμού και του υπόλοιπου προσώπου είναι ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα τις γυναίκες από μια ηλικία και έπειτα, αφού βλέπουν τα σημάδια του χρόνου να γίνονται πιο έντονα στην επιδερμίδα τους. Η KORRES διαθέτει στην αγορά μία σειρά προϊόντων, τα οποία παρέχουν αποτελεσματική και διαρκή φροντίδα του δέρματος.

Το Korres μαύρη πεύκη Serum Oil είναι ένα συσφικτικό, θρεπτικό και αντιρυτιδικό λάδι - ορός προσώπου. Κυκλοφορεί στο εμπόριο σε συσκευασία 30 ml, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε σε πακέτο με δώρο την μαύρη πεύκη πλούσια αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα νύχτας για όλους τους τύπους επιδερμίδας σε συσκευασία των 40 ml.

Ο συνδυασμός από λάδι μαύρης πεύκης, έλαια βερίκοκου, argan, αμυγδάλου, τζοτζόμπα, σταφυλιού και εκχύλισμα spilanthes, acmella είναι πανίσχυρος. Παρέχει ολοκληρωμένη συσφικτική περιποίηση, σε συνδυασμό με θρεπτική και αντιρυτιδική δράση. Η σύσφιξη είναι άμεσα ορατή, όπως και η μείωση των βαθιών ρυτίδων.

Η πλούσια κρέμα νύχτας με αντιρυτιδική, συσφικτική και lifting δράση μέγιστης αποτελεσματικότητας, περιέχει το καινοτόμο εξαπεπτίδιο 11. Πρόκειται για το πρώτο φυσικό πολυπεπτίδιο, που συνδυάζεται με πολυφαινόλες μαύρης πεύκης. Με τον τρόπο αυτό, ενδυναμώνεται ο συνδετικός ιστό της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα διατηρείται η σύσφιξη και η ανθεκτικότητά της.

Το συμπυκνωμένο serum oil συνδυάζει τη δράση ενός ισχυρού συσφικτικού ορού, με τη μοναδική εμπειρία ενός θρεπτικού, βελούδινου ελαίου. Έτσι, ολοκληρώνεται πιο εύκολα η διαδικασία της αναπλήρωσης των απαραίτητων επιπέδων ενυδάτωσης. Ταυτόχρονα, θρέφεται το δέρμα σε βάθος και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.