Τα εντομοαπωθητικά προϊόντα γίνονται ολοένα και πιο απαραίτητα σε όλα τα μέλη της οικογένειας, αφού το μεσογειακό κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας, ευνοεί τις επιθέσεις των κουνουπιών και των εντόμων. Αυτές γίνονται πολύ περισσότερες κατά το χρονικό διάστημα από το τέλος της άνοιξης μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου.

Οι περισσότερες εταιρίες καλλυντικών και δερμοκαλλυντικών έχουν αντιληφθεί έγκαιρα τις αυξημένες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού και σπεύδουν να βελτιώσουν τη σύνθεση και την αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων που λανσάρουν στο εμπόριο.

Το Korres Herbal Pharmacy Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα με Μύρτιλο και Σιτρονέλα είναι ένα προϊόν, το οποίο προσφέρει εγγυημένη προστασία ενάντια στην απειλή που υπάρχει από τις επιθέσεις των εντόμων και των κουνουπιών. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 150 ml.

Όσον αφορά τα κύρια χαρακτηριστικά του, η σιτρονέλα είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την απώθηση των περισσότερων εντόμων, ενώ το έλαιο των τροπικών δασών Andiroba έχει αποδεδειγμένη απωθητική δράση κατά των κουνουπιών. Επιπλέον, το εκχύλισμα ενεργής αλόης που είναι πλούσιο σε βιταμίνες C, E, ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικά ένζυμα και αυτό της καλέντουλας, το οποίο έχει καταπραϋντική και αντιερεθιστική δράση, προσφέρουν ολοκληρωμένη  φροντίδα στην ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Επιπλέον, το έλαιο μύρτιλου και το εκχύλισμα Neem tree χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για τις εντομοαπωθητικές τους ιδιότητες και βοηθούν στην καλύτερη όψη του δέρματος. Τέλος, το έλαιο Andiroba διαθέτει ισχυρή αντιβακτηριδιακή, αντιφλεγμονώδη, επουλωτική, εντομοαπωθητική και αντιαρθριτική δράση. Το προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο.