Τα αντηλιακά μαυρίσματος είναι τα σκευάσματα που κερδίζουν διαρκώς την προτίμηση των καταναλωτών. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες και άνδρες επιθυμούν να αποκτήσουν κάθε καλοκαίρι ένα βαθύ μαύρισμα που διαρκεί. Έτσι, επιλέγουν προϊόντα με φυσικά συστατικά, τα οποία περιποιούνται και θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα.

Το Huile de Monoi Tahiti SPF6 Parfum Tiare - Αντηλιακή προστασία & βαθύ μαύρισμα / Άρωμα από άνθη tiare κυκλοφορεί στο εμπόριο σε συσκευασία των 100 ml. Περιέχει άνθη tiare, που χαρίζουν ένα εξωτικό άρωμα. Είναι κατάλληλο για χρήση στο πρόσωπο και το σώμα. Δεν περιέχει συντηρητικά, αλλεργιογόνα και χρωστικές ουσίες.

Το έλαιο Huile de Monoi Tahiti SPF6 Parfum Tiare της Hei Poa προστατεύει από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB, προσφέροντας ένα έντονο, χρυσαφένιο μαύρισμα. Είναι κατάλληλο για τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, αφήνοντας ένα απαλό άρωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο, αφού χαρίζει στην επιδερμίδα θρέψη και ενυδάτωση.

Το μονόι αποτελεί μία παράδοση αιώνων και ένα ξεχωριστό συστατικό που έχει πολλές εφαρμογές και χρήσεις. Αποτελεί για περισσότερα από 2.000 χρόνια αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της Ταϊτής και θεωρείται κάτι περισσότερο από ένα καλλυντικό συστατικό.

Ανακινήστε καλά πριν την χρήση και εφαρμόστε το Hei Poa Huile de Monoi Tahiti SPF6 Parfum Tiare, περίπου μισή ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώνετε τακτικά με την απαιτούμενη ποσότητα. Για χρήση στο πρόσωπο, ψεκάστε μικρή ποσότητα στα χέρια και εφαρμόστε, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.