Τα μπιμπερό Nuk ξεχωρίζουν τόσο για την κομψότητα στο σχεδιασμό, όσο και για την ποιότητα των υλικών από τα οποία έχουν κατασκευαστεί. Αποτελούν, την κορυφαία επιλογή των νέων μητέρων σε πολλές χώρες του κόσμου.

Το NUK First Choice Plus Μπιμπερό πολυπροπυλενίου (PP) 150ml με θηλή είναι ένα ποιοτικό προϊόν, το οποίο προτιμούν πολλές μητέρες και στη χώρα μας. Έχει αποδειχτεί έπειτα από κλινικές μελέτες, πως παρέχει βέλτιστο συνδυασμό μητρικού θηλασμού και χρήσης μπιμπερό.

 Είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο. Προσφέρει ευκολία στο γέμισμα και στον καθαρισμό, χάρη στο στόμιο ευρείας διαμέτρου που διαθέτει Το ιδιαίτερο σχήμα της θηλής NUK σχεδιάστηκε με βάση το σχήμα που παίρνει το στήθος της μητέρας κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Με αυτό τον τρόπο αφήνει στη γλώσσα και στις σιαγόνες αρκετό χώρο για να γίνονται φυσικά οι θηλαστικές κινήσεις.

Χάρη στην ιδιαίτερα μαλακή θηλή από σιλικόνη που διαθέτει, η διαδικασία του θηλασμού γίνεται με όσο το δυνατόν πιο φυσικό τρόπο. Ακόμη, το βελτιωμένο σύστημα διαφυγής αέρα κατά των κολικών Anti-Colic Air System διασφαλίζει τη φυσική ροή του υγρού. Με αυτό τον τρόπο, το βρέφος έχει τη δυνατότητα να πίνει με ευκολία το γάλα χωρίς να καταπίνει ταυτόχρονα αέρα.

Το ιδιαίτερα φυσικό της σχήμα κάνει την θηλή της NUK ιδιαίτερα αγαπητή στα θηλάζοντα βρέφη. Τέλος, το ελαφρώς καμπυλωτό σχήμα της φιάλης παρέχει ασφαλές κράτημα και η φαρδιά βάση είναι σχεδιασμένη για μεγαλύτερη σταθερότητα.