Τα περισσότερα αντιφθειρικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, έχουν μεγάλη ζήτηση από το τέλος του καλοκαιριού μέχρι το τέλος του φθινοπώρου. Τη συγκεκριμένη περίοδο το πρόβλημα των ψειρών παρουσιάζει μεγαλύτερη έξαρση, τόσο στα σπίτια, όσο και στους δημόσιους χώρους.

Σαμπουάν, λοσιόν και ειδικές χτένες προσφέρουν μία ολοκληρωμένη αγωγή εξάλειψης της ψείρας με φυσικό τρόπο, καταπραΰνοντας από τους ερεθισμούς και τον κνησμό. Το FREZYDERM LICE FREE SET, 2 x 125ml αποτελεί μία ολοκληρωμένη αντιφθειρική αγωγή, που βασίζεται σε φυτικά συστατικά.

Αποτελείται από το Lice Free Shampoo, τη Lice Free Lotion και το ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση της ψείρας. Μειώνει τον κνησμό και τους ερεθισμούς, χωρίς να προκαλεί αλλεργία και παρενέργειες στο τριχωτό της κεφαλής. Τα παιδιά απαλλάσσονται από ψείρες και κόνιδες με ασφάλεια, φυσικά και αποτελεσματικά.

Η συγκεκριμένη αγωγή λειτουργεί με μηχανικό τρόπο για την απομάκρυνση της ψείρας και εξασφαλίζει τη μη απορρόφηση των συστατικών από τον οργανισμό, χάρη στην άμεση δράση και την ισχυρή αποτελεσματικότητά της. Αυτές βασίζονται στα αιθέρια έλαια από τεϊόδεντρο, γεράνι και λεβάντα και στα φυτικά εκχυλίσματα καλέντουλας και acetum.

Συστατικά τα οποία συνεργάζονται άψογα μαζί με τις υπόλοιπες ενεργές ουσίες που περιέχει και απομακρύνουν τις ψείρες με φυσικό τρόπο, ενώ η δράση του λειτουργεί σε όλα τα στάδια ζωής της ψείρας (κόνιδα, νύμφη και ενήλικη). Δεν περιέχει τοξικά βιοκτόνα, συντηρητικά και parabens, κάτι που κάνει την αγωγή φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.