Υπάρχουν πολλά άτομα νεαρής και μεγαλύτερης ηλικίας, τα οποία αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με την ακμή. Οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών κυκλοφορούν στο εμπόριο κάποια ποιοτικά σκευάσματα, τα οποία κάνουν τη διαφορά.

Το Castalia Dermopur Creme Matifiante Ενυδατική Κρέμα για τη λιπαρή ή με τάση ακμής επιδερμίδα, 40ml & ΜΑΖΙ ΜΕ -50% ΕΚΠΤΩΣΗ Dermopur Patch Liquide Τζελ Τοπικής Εφαρμογής για την αντιμετώπιση των ατελειών, 15ml είναι ένα ποιοτικό συνδυαστικό σετ σε προσφορά, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με ιδιαίτερα απορροφητικούς μικροδεσμευτές σμήγματος για υγιή ματ όψη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η άμεση και αποτελεσματική δράση της βασίζεται σε έναν πρωτοποριακό μηχανισμό δράσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδας (σπυράκια, γυαλάδα, μαύρα στίγματα, ερεθισμοί) σε όλα τα επίπεδα. Ο αποτελεσματικός συνδυασμός του ενζυματικού συστήματος Lactoferrin-Lactoperoxidase, του καινοτόμου ενεργού φυσικού συμπλόκου ac.netTM, καταπραϋντικών και ενυδατικών παραγόντων, μειώνει την έκκριση του σμήγματος.

Επιπλέον, βοηθά στη ρύθμιση της υπερπαραγωγής κερατινοκυττάρων στον τριχοθύλακα, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηριδίων και ανακουφίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει υφή γέλης, που συνδυάζει ενεργά συστατικά υψηλής αποτελεσματικότητας και αποδεδειγμένη δράση ενάντια στις ατέλειες.

Για μερικά λεπτά μετά την εφαρμογή της, η γέλη δημιουργεί ένα διάφανο φιλμ-επίθεμα, το οποίο βοηθάει στην παρατεταμένη αποδέσμευση και τη βέλτιστη απορρόφηση των συστατικών μέχρι την αφαίρεσή του. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας που παρουσιάζουν χρόνιες ή περιστασιακές ατέλειες.