Η αυξημένη ρύπανση του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με την κλιματική αλλαγή έχουν επηρεάσει αρνητικά την ατμόσφαιρα και οι εξωτερικές απειλές για την επιδερμίδα του ανθρώπου έχουν πληθύνει. Τα νέας γενιάς αντηλιακά 1+1 δώρο παρέχουν ικανοποιητική περιποίηση κα προστασία.
Το Castalia Dermopur Crème Solaire Teintée SPF 30, Μη λιπαρή σμηγματορυθμιστική ενυδατική αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα 40ml, ΔΩΡΟ Dermopur Gel Nettoyant 50ml, Απαλό σμηγματορυθμιστικό καθαριστικό Gel προσώπου είναι ένα συμπληρωματικό πακέτο προσφοράς για υψηλού επιπέδου φροντίδα και προστασία.
Το πρώτο προϊόν είναι μια εξελιγμένη ενυδατική αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα που έχει δείκτη προστασίας SPF 30 ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Είναι ιδανικό για επιδερμίδες με λιπαρότητα ή τάση ακμής.


Χάρη στον πρωτοποριακό συνδυασμό των ενεργών συστατικών της Dermopur, μειώνει την έκκριση του σμήγματος, εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηριδίων, εξυγιαίνει την επιδερμίδα και αποτρέπει την εμφάνιση μαύρων στιγμάτων χωρίς να την ξηραίνει.
Περιέχει φυσικό χρώμα για κάλυψη των ατελειών και υγιή ματ όψη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Tinosorb M & S προσφέρει υψηλή προστασία από τη UVΒ και UVΑ ηλιακή ακτινοβολία. Συγχρόνως, τα φυσικά λιγνάνια, σε συνδυασμό με το έλαιο jojoba βοηθούν στη μείωση της έκκρισης του σμήγματος και στην καταστολή των πόρων.
Το δεύτερο σκεύασμα είναι ένα απαλό σμηγματορυθμιστικό αφρίζον καθαριστικό τζελ προσώπου χωρίς σαπούνι. Αντιμετωπίζει ιδανικά όλα τα προβλήματα της λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδας (σπυράκια, μαύρα στίγματα, ερεθισμοί, γυαλάδα) σε όλα τα επίπεδα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.