Το αντηλιακό προσώπου με χρώμα αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να βρεθεί στην παραλία κάθε καλοκαίρι και να είναι προστατευμένη από τις ακτίνες του ηλίου.
Η Avene Cleanance Solaire με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50+ κυκλοφορεί στο εμπόριο σε συσκευασία των 50ml. Πρόκειται για αντηλιακό που προστατεύει αποτελεσματικά το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, το οποίο εκτίθεται σε έντονη ηλιοφάνεια, από το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας (ακτίνες UVA και UVB). Δεν περιέχει συντηρητικά και έχει επιβεβαιωμένη σύνθεση συμφωνία UVA με τις ευρωπαϊκές συστάσεις. Είναι φωτοσταθερό σε ποσοστό 100% και ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα.
Συνδυάζει δραστικά συστατικά SunSitive protection, γεγονός που έχει επιτευχθεί από την έρευνα του ομίλου Pierre Fabre. Περιέχει φωτοπροστατευτικά δραστικά συστατικά που συμπληρώνουν τη δράση του αντηλιακού και εγγυώνται την ελάχιστη ποσότητα χημικών φίλτρων στη σύνθεσή του.
Τα κύρια συστατικά του είναι το προ-τοκοφερύλιο, ένα φωτοσταθερό προμόριο της βιταμίνης Ε που παρέχει προστασία στα κύτταρα, και το ιαματικό νερό της Avene, που καταπραΰνει την επιδερμίδα και καταστέλλει άμεσα τους ερεθισμούς.
Ακόμα, ρυθμίζει την ποσότητα των σμηγμάτων, χάρη στο Curcurbita pepo και το γλυκονικό ψευδάργυρο, που περιέχει. Διαθέτει λεπτόρρευστη, διάφανη υφή, καθόλου λιπαρή, με σατινέ και ματ αποτέλεσμα. Έχει αντλία airless για να εξάγει την ακριβή απαιτούμενη ποσότητα κατά την εφαρμογή του. Είναι υποαλλεργικό και μη φαγεσωρογόνο προϊόν, ώστε να αποφεύγονται περιπτώσεις αλλεργικών αντιδράσεων.