Το αντηλιακό για βρέφη είναι απαραίτητο για την προστασία από τις βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας, τόσο των μωρών, όσο και των μικρών παιδιών. Για αυτό το λόγο οι γονείς θα πρέπει να προμηθεύονται σκευάσματα με φυσικά φίλτρα προστασίας, προκειμένου να είναι σίγουροι για την προστασία και τη φροντίδα των παιδιών τους, όταν αυτά εκτίθενται στον ήλιο.

Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES επικεντρώνεται στον τομέα της υγείας, έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια τεχνογνωσίας στη βιολογία της επιδερμίδας. Διαθέτει στην αγορά αρκετές σειρές προϊόντων πολύ υψηλής ποιότητας, φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας κάθε ηλικίας. Όλα τα σκευάσματα είναι υποαλλεργικά, μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα.

Για βρέφη τριών ετών και άνω και μικρά παιδιά η HELIODERM προτείνει το αντηλιακό σπρέι προσώπου και σώματος Helioderm Spray Sans Parfum με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50+. Έχει διαφανή, μη λιπαρή υφή και διατίθεται σε οικονομική συσκευασία των 200ml.

Το σύστημα φίλτρων Tinosorb M&S προστατεύει από τις UVB και UVA ακτίνες, αφού απορροφά, διαχέει και αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία. Τα σκευάσματα HELIODERM ανήκουν στα πολύ υψηλής προστασίας προϊόντα της CASTALIA και μπορούν να προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα τόσο στην βρεφική όσο και στην παιδική ηλικία.

Είναι ειδικά σχεδιασμένα για την ελαχιστοποίηση εμφάνισης αλλεργίας, εύκολα στην εφαρμογή και ανθεκτικά στο νερό. Η πλούσια σύνθεσή τους, τα καθιστά ιδανικά για τις ευαίσθητες επιδερμίδες των μικρών παιδιών.