Οι βιταμίνες για παιδιά είναι ένα από τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στα φαρμακεία κάθε χρόνο. Ο σύγχρονος τρόπος διατροφής δεν καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες των μικρών ηλικιών και η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής είναι απαραίτητη.

Το NutraLead Multi+ Kids Παιδική Πολυβιταμίνη με Βιταμίνες & Μέταλλα, με γεύση κεράσι - λεμόνι, 20 eff.tabs & ΔΩΡΟ NutraLead Βιταμίνη C 550mg Αναβράζουσα Βιταμίνη C, με γεύση πορτοκάλι, 20 eff.tabs βοηθάει τη διατροφική υποστήριξη και την τόνωση του παιδικού οργανισμού. Δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά.

Η ενισχυμένη πολυφόρμουλα του συνδράμει στη λήψη όλων των απαραίτητων συστατικών από τον παιδικό οργανισμό, εξασφαλίζοντας γερά οστά, δόντια και φυσιολογική ανάπτυξη. Περιέχει 12 βιταμίνες και 8 μέταλλα, ώστε να συμπληρώνει ιδανικά την καθημερινή διατροφή, ενώ αποτελεί ασπίδα προστασίας για το ανοσοποιητικό και το νευρικό σύστημα και συντελεί στην τόνωση του παιδικού οργανισμού.

Οι βιταμίνες Α, Β1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, C, D και E προσφέρουν ενέργεια, τόνωση, ευεξία και αντιοξειδωτική δράση και βοηθούν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Το ασβέστιο διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην υγεία των οστών, αρθρώσεων και δοντιών και το μαγνήσιο αποτελεί βασικό στοιχείο των οστών. Για αυτό συμβάλλει στη σωστή λειτουργία αυτών και των μυών.

Ο σίδηρος βοηθάει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών για την παραγωγή ενέργειας και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ ο ψευδάργυρος ενισχύει την παραγωγή λεμφοκυττάρων στον οργανισμό και συμμετέχει στην καταπολέμηση των λοιμώξεων.