Το αντηλιακό προσώπου με χρώμα είναι ένα από αο προϊόντα με τις περισσότερες πωλήσεις κάθε καλοκαίρι, ειδικά στις τάξεις των γυναικών, που επιθυμούν να παρέχουν ασφαλή και αποτελεσματική προστασία και φροντίδα στην επιδερμίδα τους.
Η Helioderm Fluide Legere με δείκτη προστασίας SPF20 κυκλοφορεί στο εμπόριο σε συσκευασία των 60ml. Έχει εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή και είναι κρέμα μεσαίας προστασίας, κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες και για άτομα που προτιμούν μη κρεμώδη υφή. Ο μοναδικός συνδυασμός του φωτοσταθερού συστήματος φίλτρων Tinosorb m&s και το συστατικό Tanactine προστατεύουν το δέρμα από τις αρνητικές επιδράσεις της UVA και UVB ακτινοβολίας.
Το συστατικό helioguard 365 προστατεύει την επιδερμίδα από την φωτογήρανση και η βιταμίνη Ε παρέχει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, που βλάπτουν τα κύτταρα. Είναι ιδανική για μεικτές/λιπαρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι δερματολογικά ελεγμένη και περιέχει συστατικά κατά της φωτογήρανσης. Δεν περιέχει parabens και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο νερό.


Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα από την αντηλιακή κρέμα προσώπου της helioderm ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο, δίνοντας βάση στα πιο δύσκολα σημεία, Απλώστε περίπου μισή ώρα πριν εκτεθείτε στις ακτίνες του ηλίου. Επαναλάβετε συχνά, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα με πετσέτα.
Θα πρέπει να θυμάστε πως σε περίπτωση που δεν εφαρμόσετε την απαραίτητη δόση της κρέμας στο δέρμα σας, είναι πολύ πιθανό να μειωθεί η αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Ακόμα, είτε έχετε βάλει αντηλιακό είτε όχι, δεν πρέπει να παραμένετε για πολύ ώρα στον ήλιο.