Τα αντικουνουπικά για παιδιά www.mamacorner.gr/cat/antikounoupika-gia-paidia είναι εξελιγμένα σκευάσματα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στο ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Κάποιες εταιρείες καλλυντικών διαθέτουν στην αγορά προϊόντα, τα οποία έχουν διπλή δράση. Προσφέρουν παράλληλη προστασία από τα έντομα και τον ήλιο.

Το Frezyderm Kids Sun and Nip SPF50+, Παιδικό Αντηλιακό με Εντομοαπώθηση 3+ ετών, 150ml ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Είναι ιδανικό για παιδιά και εξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντηλιακή προστασία, ενώ παράλληλα θωρακίζει το DNA του δέρματος και προστατεύει από τη φωτοανοσοκαταστολή και τους περιβαλλοντικούς ρύπους.

Παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό, τον ιδρώτα και την επαφή με την άμμο. Έχει μη λιπαρή σύνθεση, χάρη στην οποία μπορεί να εφαρμοστεί με ευκολία χωρίς να κολλάει στο δέρμα. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Πρόκειται για ένα υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο σκεύασμα, το οποίο δεν περιέχει parabens και άλλα χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. Παράλληλα, τα αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και πεύκου προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τις επιθέσεις εντόμων. Επιπλέον, απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λευκή χροιά και άλλα κατάλοιπα. Δεν περιέχει άρωμα.

Καλύπτουμε ομοιόμορφα με το αντηλιακό ακόμα και τα δύσκολα σημεία, όπως αυτιά, μέτωπο, μύτη, πέλματα και πίσω από τα γόνατα. Χρειάζεται προσοχή, έτσι ώστε να ακολουθούνται κάθε φορά οι οδηγίες χρήσεως. Η επάλειψη πρέπει να γίνεται είκοσι λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο.