Τα τσιμπήματα από κουνούπια, σκνίπες και άλλα έντομα αποτελούν για μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες ένα σημαντικό πρόβλημα. Τα αντικουνουπικά προϊόντα κυκλοφορούν στην αγορά σε διάφορες μορφές, με τις μεγάλες εταιρίες καλλυντικών και δερμοκαλλυτνικών να προσπαθούν κάθε χρόνο να βελτιώσουν τη σύνθεσή τους. Οι περισσότερες από αυτές λανσάρουν στο εμπόριο μερικά καινοτόμα και πρωτοποριακά σκευάσματα.

Η Power Health συνεχώς προτείνει νέα αποτελεσματικά προϊόντα που κάνουν τη διαφορά και κερδίζουν τα θετικά σχόλια του αγοραστικού κοινού. Ένα από αυτά είναι και το εντομοαπωθητικό κερί Fleriana, το οποίο προσφέρει ξέγνοιαστες στιγμές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χάρη στην πανίσχυρη σύνθεσή του. Είναι το πρώτο εντομοαπωθητικό κερί με έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Περιέχει τη δραστική ουσία γερανιόλη, η οποία είναι μια φυσική πρώτη ύλη με εντομοαπωθητικές ιδιότητες. Οι αναθυμιάσεις των αιθέριων ελαίων που παράγονται κατά την καύση του κεριού, απομακρύνουν ή αδρανοποιούν τα κουνούπια και τις σκνίπες. Είναι ένα 100% καθαρό κερί χωρίς προσμίξεις για ομοιόμορφη και καθαρή καύση.

Πρόκειται για μία ακόμη ελληνική καινοτομία. Περιέχει geraniol, limonene, citronellol, citronellal. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση αν κάποιος βρίσκεται πολύ ώρα δίπλα του. Θα πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν το ανάψετε, τοποθετήστε το σε επίπεδη, σταθερή επιφάνεια, μακριά από εύφλεκτα αντικείμενα. Μην αφήνετε το κερί αναμμένο χωρίς επιτήρηση. Διατηρείτε το μακριά από τα ρεύματα αέρος. Επανατοποθετήστε το καπάκι μετά από κάθε χρήση.