Οι βιταμίνες για μαλλιά είναι απαραίτητες, ώστε να διατηρείται η υγεία στο τριχωτό της κεφαλής, η οποία επηρεάζεται σημαντικά από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες την κακή διατροφή, το άγχος και το στρες.

Το Solgar ΣΕΤ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΛΥΣΗΣ για την Καλή Υγεία του Δέρματος, των Μαλλιών & των Νυχιών, με MyElements Beautin Collagen Πόσιμο Κολλαγόνο, με γεύση Φράουλα - Βανίλια, 500ml & μαζί Solgar Skin, Nails & Hair Formula Πολυφόρμουλα, 60 tabs έρχεται για να κάνει τη διαφορά στην περιποίηση του δέρματος, των νυχιών και των μαλλιών.

Ένα από τα σκευάσματα που περιέχεται στο σετ είναι το MyElements Beautin Collagen, με γεύση Φράουλα – Βανίλια. Πρόκειται για υγρό πόσιμο κολλαγόνο. Το κολλαγόνο θεωρείται υπεύθυνο για τη διατήρηση των σωστών επιπέδων της υγρασίας στο δέρμα, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Με την πάροδο των ετών οι ίνες του κολλαγόνου χάνουν την ελαστικότητά τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται στο δέρμα χαλάρωση και σημάδια γήρανσης, όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ είναι δύο φυσικώς ευρισκόμενες ουσίες στον οργανισμό, οι οποίες διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο για την υγεία της επιδερμίδας, του συνδετικού ιστού και των αρθρώσεων. Η ικανότητα του οργανισμού να παράγει κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ μειώνεται όσο περνούν τα χρόνια και τα αποτελέσματα είναι με άμεσα ορατά στην επιδερμίδα. Για να διατηρήσει η επιδερμίδα την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της, απαιτείται η ενίσχυση τόσο του κολλαγόνου όσο και του υαλουρονικού οξέος.