Το σιρόπι για βήχα είναι ένα από τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις κάθε χειμώνα, ενώ στα ράφια των φαρμακείων θα βρείτε πολλά σκευάσματα με άμεση και ισχυρή δράση. Τα νέας γενιάς προϊόντα έχουν βελτιωμένη σύνθεση.

Το Power Health Herbomel Adults, 200 ml έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμβάλλει στην άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του βήχα και του κρυολογήματος. Η δράση του βασίζεται σε έναν συνδυασμό από φυσικά ενεργά συστατικά, με ισχυρές αποχρεμπτικές ιδιότητες, χάρη στα οποία μαλακώνει τον βήχα και βοηθάει στην άμυνα του οργανισμού.

Κάθε φθινόπωρο και κάθε χειμώνα, τα σιρόπια για τον βήχα έχουν μεγαλύτερη ζήτηση, αφού τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο εμφανίζεται εντονότερα αυτό το σύμπτωμα. Άλλωστε, πρόκειται για τον παραδοσιακό τρόπο αντιμετώπισης του βήχα για μικρούς και μεγάλους.

Η Power Health δημιούργησε δύο μοναδικά σιρόπια, τα οποία περιέχουν φυσικά ενεργά συστατικά, όπως γνήσιο μέλι, κισσό, αλθαία, σαμπούκο και βιταμίνη C. Είναι ειδικά μελετημένα για να σας προσφέρουν ολική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που προκαλούν το κοινό κρυολόγημα και ο βήχας.

Το Herbomel Adutls και το Herbomel kids έχουν δραστική σύνθεση στην ιδανική ποσότητα, ενώ το καθένα εστιάζει στις ανάγκες μεγάλων και μικρών αντίστοιχα. Έχουν αποχρεμπτικές ιδιότητες, μαλακώνουν το βήχα και συντελούν στην ταχύτερη ανάρρωση από το κρυολόγημα χάρη στη μοναδική, φυσική σύνθεσή τους. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσεως που αναγράφονται στη συσκευασία. Δεν πρέπει να υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία.