Τα μπιμπερό nuk σημειώνουν κάθε χρόνο σταθερά μεγάλες πωλήσεις. Η εμπιστοσύνη που τους δείχνει το καταναλωτικό κοινό, οφείλεται κυρίως στην ποιότητα των υλικών, από τα οποία είναι φτιαγμένα και στην άνεση και ασφάλεια που προσφέρουν σε γονείς και βρέφη. Όμως, η συγκεκριμένη εταιρεία κυκλοφορεί στην αγορά και άλλα εξαρτήματα για το μητρικό θηλασμό.

Το NUK Luna Ηλεκτρικό θήλαστρο είναι ένα από αυτά. Οι μητέρες που τακτικά αντλούν γάλα, τις περισσότερες φορές βασίζονται σε ένα ηλεκτρικό θήλαστρο. Το ηλεκτρικό θήλαστρο Luna της NUK είναι μικρό, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Έχει σχεδιαστεί με ειδικό τρόπο, έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις και τις αυξημένες ανάγκες της σύγχρονης μητέρας.

Ο ρυθμός δύο φάσεων προσομοιάζει το φυσικό ρυθμό θηλασμού των μωρών. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπει την εύκολη και ταχεία άντληση του γάλακτος. Επιπλέον, παρέχει τη μέγιστη ισχύ αναρρόφησης. Κατά την πρώτη φάση διεγείρεται η ροή γάλακτος μέσω συχνών διαστημάτων αναρρόφησης. Στη δεύτερη φάση ο ρυθμός γίνεται πιο αργός και εντατικός με σκοπό τη μέγιστη ροή γάλακτος. Συνδυάζοντας τις δύο φάσεις, γίνεται εφικτή η άντληση μεγαλύτερης ποσότητας γάλακτος σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Το ηλεκτρικό θήλαστρο Luna της NUK είναι μικρό και επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό με το ένα χέρι. Είναι ιδανικό για τις ανάγκες της σύγχρονης μητέρας. Περιλαμβάνει δοχείο συλλογής μητρικού γάλακτος της NUK. Το μητρικό γάλα που έχει αντληθεί διοχετεύεται άμεσα στο δοχείο συλλογής μητρικού γάλακτος της NUK.