Τα αντιηλιακά Vichy παρέχουν αποτελεσματική προστασία ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Ωστόσο, η γαλλική εταιρεία έχει κυκλοφορήσει εδώ και χρόνια μια σειρά από άλλα καλλυντικά, τα οποία συνδυάζονται με αυτά και μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία.

Ένα από αυτά είναι και η ενυδατική κρέμα προσώπου για μεικτή επιδερμίδα. Η χρήση της σε συνδυασμό με ένα αντηλιακό γαλάκτωμα προσφέρει μία ματ όψη που διαρκεί ακόμη περισσότερο και εντυπωσιάζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Η νέα Idéalia κρέμα ημέρας για λείανση και λάμψη με ματ αποτέλεσμα είναι το καλύτερο σκεύασμα για τις λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες. Η επαναστατική της σύνθεση περιέχει Aquakeep, ένα πολυμερές με μικροσφαιρίδια, ικανό να απορροφά σημαντικές ποσότητες νερού, έως 100 φορές το βάρος του. Με αυτόν τον τρόπο η επιδερμίδα μένει μόνιμα ενυδατωμένη και είναι απαλή σε κάθε άγγιγμα, απαλλαγμένη από την ανεπιθύμητη γυαλάδα.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αφού όταν το Aquakeep έρχεται σε επαφή με την επιφάνια του δέρματος, τότε απελευθερώνει σταδιακά το νερό που υπάρχει στο εσωτερικό του, αφήνοντάς μία άμεση αίσθηση φρεσκάδας. Εν συνεχεία δημιουργείται ένα αποτέλεσμα πούδρας που εξαφανίζει τη γυαλάδα, αφήνοντας μία ματ όψη καθαριότητας.

Η επιδερμίδα είναι λαμπερή, λεία, απαλή και ανανεωμένη με μια βελούδινη αίσθηση και το πιο σημαντικό, είναι πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο από το συνηθισμένο. Πολλοί τη χρησιμοποιούν πριν και μετά την εφαρμογή των διαφόρων αντηλιακών προϊόντων.