Η σύσφιξη προσώπου είναι ζητούμενο για πάρα πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο, αφού από μία ηλικία και μετά το δέρμα χαλαρώνει και ατονεί. Τότε είναι απαραίτητη μια εξειδικευμένη προστασία και φροντίδα, προκειμένου να επανακτήσει την ελαστικότητα, τη λάμψη και την ομορφιά του.

Το Darphin 8-Flower Nectar είναι ένα πολυτελές αρωματικό μείγμα αιθέριων ελαίων. Διατίθεται σε συσκευασία των 15 ml. Έχει την ιδιότητα να συσφίγγει και να θρέφει σε βάθος το δέρμα, χαρίζοντας νεανική όψη.

Το συγκεκριμένο ελιξίριο αιθέριων ελαίων έχει ισχυρή αντιγηραντική δράση. Το πολυτελές, αρωματικό μείγμα αποτελείται από αιθέρια έλαια νερολί, τριαντάφυλλου, λεβάντας, ylang ylang, πατσουλί, γιασεμιού και ίριδας, τα οποία συσφίγγουν και θρέφουν το δέρμα σε βάθος. Ακόμη, απαλύνουν γραμμές και ρυτίδες και ανανεώνουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Η εμφάνιση του προσώπου μοιάζει αρκετά νεότερη.

Είναι ένα προϊόν κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος που έχουν χάσει την ελαστικότητα, την σφριγηλότητα και την πυκνότητά τους. Το δέρμα φαίνεται ανορθωμένο, λαμπερό, απαλό με αναδομημένο περίγραμμα και ελαστικότητα, που διαρκούν.

Η σειρά AROMATIC CARE περιέχει έναν αποτελεσματικό συνδυασμό αιθέριων ελαίων για την εξισορρόπηση της επιδερμίδας και την αποκατάσταση της φυσικής του λάμψης. Δεν περιέχει parabens και είναι μη φαγεσωρογόνο και δερματολογικά ελεγμένο, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

To 99% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης. Η χρήση του είναι απλή και εύκολη. Εφαρμόζετε πέντε σταγόνες του αρωματικού μείγματος σε πρόσωπο και λαιμό.