Κριέ, νέα πρόσωπα θέλουν να βρεθούν δίπλα σου

___________

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό, είναι μία δύσκολη όψη που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αντιθέσεις στα ζώδια ανάλογα και με τον ωροσκόπο. Για τους αντιδραστικούς χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αποδεχτούν και να κινηθούν με συγκατάβαση, οι επαναστατικές συμπεριφορές ενδεχομένως να εκδηλωθούν με τρόπο σπασμωδικό.

Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να εμφανιστούν εμπόδια, στην περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές απαραίτητο θα είναι οι διαθέσεις να είναι συγκαταβατικές, οι αντιπαραθέσεις και οι ρήξεις θα δημιουργήσουν αρνητικές καταστάσεις που θα είναι δύσκολο στην πορεία να διορθωθούν. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους ανατρεπτικές αλλαγές, ίσως κάποιοι να δυσανασχετήσουν, για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα αναγκαία θα είναι η αυτοσυγκράτηση. 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο θα εκδηλωθεί ανάγκη για εσωτερική ισορροπία και συναισθηματική ασφάλεια. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα να προχωρήσουν οι επαφές και να δοθεί μία πιο δεσμευτική εξέλιξη, ωστόσο για να είναι το αποτέλεσμα θετικό θα πρέπει να αποφευχθεί η πίεση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Άρη φέρνει αυτοπεποίθηση δυναμισμό και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες θα υπάρξει η δυνατότητα οι επαφές να καταλήξουν σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να καταλήξουν σε ένα αποδοτικό αποτέλεσμα. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, έντονος θα είναι ενθουσιασμός, θα υπάρξει διάθεση για προσεγγίσεις.

____________

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Το μεσημέρι σε βοηθάει να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες που θέλεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Μπορείς να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποίησε προτάσεις που έρχονται για να σου δώσουν την ευκαιρία να ανοίξεις νέους ορίζοντες στην καριέρα σου και να δρομολογήσεις τις σημαντικές συνεργασίες για εσένα.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί πια στη σχέση και η ανάγκη για σταθερότητα χαρακτηρίζει τις κινήσεις σου. Μοναδικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνικότητα θα σε φέρει κοντά με νέα πρόσωπα που θέλουν να βρεθούν δίπλα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις ένα είδος απολογισμού, κάτι που σε οδηγεί στο να απομονωθείς από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η κυκλοθυμία και ο συναισθηματισμός λόγω των αναμνήσεων που έρχονται στο μυαλό σου είναι έντονα και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα δυσκολευτείς να δείξεις απόλυτα συγκεντρωμένος στην καθημερινότητα και κυρίως στο εργασιακό περιβάλλον καθώς το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να επικεντρωθεί σε ρεαλιστικά πράγματα. Προσπάθησε όμως να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα πρακτικά για να μην υπάρξουν λάθη που θα σου στοιχίσουν.

Έχεις πολλά να δώσεις στο ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να απογειώσει τη σχέση, φρόντισε να μην είσαι όμως έμπλεος αυταπατών που δεν σου επιτρέπουν να δεις την πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που να δημιουργήσει έντονο ενδιαφέρον, δώσε χρόνο για να δεις πραγματικά τι θέλει από εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε φιλικές παρέες που σου εξιτάρουν τη σκέψη και σε εμπνέουν να έχεις νέες ιδέες άκρως πρωτοποριακές. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ότι αφορά όνειρα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να έχεις. Να είσαι βέβαιος ότι εκφράζοντας τις απόψεις σου θα βρει δίπλα σου πρόσωπα που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Άλλωστε εσύ ότι η ομαδική προσπάθεια είναι ο δρόμος που θα σε φέρει πιο κοντά στην επιτυχία.

Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου ότι θέλεις να λειτουργείτε από κοινού για στόχους και φιλοδοξίες που μπορούν να σας απογειώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από τον φιλικό περίγυρο, η εναλλακτική στάση στη ζωή είναι αυτή που σε εντυπωσιάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να εκδηλώσεις τις προσωπικές σου ανάγκες επιδιώκοντας να ικανοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα. Το μεσημέρι επικεντρώνεσαι κυρίως σε επαγγελματικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες καθώς οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και η πετυχημένη στάση σου σε ξεχωρίζουν στο περιβάλλον της καριέρας. Οι ανώτεροι σου θα δείξουν την εκτίμηση και τον σεβασμό προς το πρόσωπό σου και αυτό θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

Η αναστάτωση που μπορεί να δημιουργήσουν επαγγελματικά ζητήματα δεν αποκλείεται να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σου, φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα σου κεντρίσει έντονα το ενδιαφέρον λόγω της σοβαρότητας και της ωριμότητας που αποπνέει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις τα συναισθήματα να ξεχειλίζουν καθώς οι ευαισθησίες σου εκτοξεύονται στα ύψη. Το μεσημέρι ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργώντας έντονη διάθεση για διασκέδαση και κοινωνικές επαφές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε προτάσεις που μπορεί να έχουν έρθει από το εξωτερικό και να σου φαίνονται άκρως ενδιαφέρουσες καθώς ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά σου. Προσοχή καθώς μπορεί να είσαι αμελής λόγω της έντονης εξωστρέφειας και αυτό να οδηγήσει σε λάθη πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις.

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει και λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση καθώς ανανεώνεις το ταίρι σου και δημιουργείς την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου προκύπτει νέα γνωριμία με την οποία θα έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στα φιλικά σου πρόσωπα καθώς απολαμβάνεις την παρέα τους. Το μεσημέρι ενισχύει τον εκνευρισμό και τις ανασφάλειες πού μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις σηκώνομαι και συμφωνιών.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συμμετέχουν. Κλείσε συμφωνίες που μπορεί να είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες για εσένα καθώς το ένστικτό σου είναι αλάθητο και καλά θα κάνεις να το ακούσεις.

Προσπάθησε να απολαύσεις στιγμές πάθους και αισθησιασμό με το ταίρι σου και μείνε μακριά από την έντονη καχυποψία που μπορεί να δυναμιτίσει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να έρθουν και να σου δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προβληθείς στο κοινωνικό επίπεδο καθώς για εσένα είναι σημαντική η δημόσια εικόνα σου. Επιδιώκεις να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για συνεργασίες που σου δίνονται τα πώς γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις για να κρατηθούν οι απαιτούμενες ισορροπίες. Είναι σημαντικό όμως να είσαι και εσύ καλυμμένος για αυτό δεν πρέπει να διστάσεις να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για εσένα.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις έντονα συντροφικές στιγμές με το ταίρι σου, φρόντισε να μην βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες σου γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία και το ταπεραμέντο σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και αυτό δημιουργεί προϋποθέσεις για πολλές νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα απογειώνει την διάθεσή σου καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις γνωρίζοντας νέα πρόσωπα. Το μεσημέρι φέρνει στο προσκήνιο υποθέσεις της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι αγγαρείες μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος και ένταση που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος. Προσπάθησε να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις που δεν αποκλείεται να μπουν εμπόδιο στην διεκπεραίωση των θεμάτων που έχεις αναλάβει.

Μην εγκλωβιστείς στην γκρίνια και σε αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να σου δημιουργεί η έντονη καθημερινότητα τραυματίζοντάς τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η σημαντικό είναι να εκδηλώσεις συναισθήματα και ανάγκες σε πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που δείχνουν το ενδιαφέρον του για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες να έρχονται στην επιφάνεια και να επηρεάζουν την πορεία της σχέσης σου. Το μεσημέρι ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και χρειάζεται στα επαγγελματικά σου καθώς είναι βέβαιο ότι δεν του λείπει η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός. Προσπάθησε μόνο να ξεφύγεις από εγωκεντρικές καταστάσεις που δεν αφήνουν περιθώριο στους άλλους να δράσουν. Αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Προσπάθησε να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για το ταίρι σου και να μείνεις μακριά από εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν για να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον του και εσένα καθώς εντυπωσιάζεις με την προσωπικότητα και το πνεύμα σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, ήρθε η ώρα να φλερτάρεις και να απολαύσεις την έντονη κοινωνική ζωή που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς θέλεις να απολαύσεις στιγμές με τα δικά σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα. Είναι σημαντικό να δείξεις την αποφασιστικότητα όταν χρειάζεται και να κάνεις τους απαραίτητους ελιγμούς για να είσαι επωφελούμενος από όποια συμφωνία.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στη σχέση σου, φρόντισε να μην δημιουργήσεις ένταση με την κυκλοθυμική σου διάθεση που δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα ενισχύσει τις ευαισθησίες και την τρυφερότητα που έχεις ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, προσπαθείς να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να ισορροπήσει σχέσεις που έχουν διαταραχθεί στον εργασιακό χώρο. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα καθώς έχεις την γρήγορη αντίληψη και τα επιχειρήματα για να πείσεις τους γύρω σου. Γεγονός είναι ότι μπορείς να αποκτήσεις σημαντικές νέες συνεργασίες που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Η ανάγκη για επικοινωνία θα σε οδηγήσει σε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε συναισθήματα και ζητήματα που έχουν προκύψει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοντινές παρέες μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα που θα σε εντυπωσιάσουν με την γρήγορη αντίληψη και το χιούμορ τους.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, στρέφεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς σου δημιουργούνται έντονες ανασφάλειες. Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε αγχώνουν καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση. Έτσι θα καταφέρεις να νιώσεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και θα απαλλαγείς από φόβους και ανασφάλειες που έχεις. Παράλληλα όμως μην καταφύγεις σε περιττά έξοδα που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σου αρνητικά.

Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο σε προσωπικό επίπεδο καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο να νιώσεις σταθερότητα δίπλα στον άνθρωπο που έχεις επιλέξει. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι αμφιβολίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν αφήνουν περιθώρια για έντονο αισθηματικό παιχνίδι που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις νέας γνωριμίας.

ethnos.gr