Το μυστικό για να μπορέσουν όλοι οι άνθρωποι να αποφύγουν τις ανεπιθύμητες ιώσεις και τη γρίπη που απειλούν κάθε χρόνο, είναι το ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Εφόσον υπάρχει αυτό, ακόμη και σε περίπτωση που κάποιος προσβληθεί από έναν ιό, τα συμπτώματα θα είναι πιο ελαφριά.

Το Nature's Plus Moller’s Ζελεδάκια Ω3 για Παιδιά, με γεύση Πορτοκάλι - Λεμόνι, 36 gummies είναι ένα πολύ ισχυρό συμπλήρωμα διατροφής. Είναι η καλύτερη επιλογή για όλα τα μικρά παιδιά, τα οποία δυσκολεύονται να πιουν μουρουνέλαιο. Συμβάλουν στην καλή καρδιαγγειακή υγεία και μπορούν να καταναλωθούν και από μεγάλους, έχοντας το ίδιο άμεσο και θετικό αποτέλεσμα.

Τα συγκεκριμένα ζελεδάκια με ω-3 λιπαρά οξέα κυκλοφορούν στα φαρμακεία σε σχήμα ψαριού και έχουν υπέροχη γεύση πορτοκάλι - λεμόνι. Αποτελεί την ιδανική λύση λήψης των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και της βιταμίνης D. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν περιέχει τεχνητά χρώματα και γλυκαντικές ουσίες.

Το μουρουνέλαιο παλαιότερα ήταν γνωστό μόνο για τις βιταμίνες Α και D. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί ως μια από τις κορυφαίες σε απόδοση και πωλήσεις φυσική υπερτροφή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως αποτελεί μια πλούσια πηγή των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Η Νορβηγία θεωρείται η πατρίδα του μουρουνέλαιου και του ιχθυέλαιου. Η Möller’s κυριαρχεί απόλυτα σαν ο αναγνωρισμένος υψηλής ποιότητας παραγωγός μουρουνέλαιου, ιχθυέλαιου και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και εκεί και σε όλη τη Βόρεια Ευρώπη.

Το μουρουνέλαιο Möller’s αποτελεί εξευγενισμένο έλαιο από φρέσκο συκώτι μουρούνας ή άλλων ψαριών της οικογένειας Gadidae, όπως ο βακαλάος και ο γάδος.