Ο σύγχρονός τρόπος ζωής χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από άγχος, στρες και κακή διατροφή. Οι παραπάνω λόγοι καταστούν αναγκαίες τις βιταμίνες για μαλλιά, για πολλούς άνδρες και γυναίκες.

Το Power Health Floradix Tablets Τονωτικό Συμπλήρωμα Διατροφής για Γυναίκες με Οργανικό Σίδηρο, Βιταμίνες C & B Complex, 84 tabs τονώνει το γυναικείο οργανισμό, χαρίζει ζωντάνια και ενεργητικότητα και συνδράμει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Το Floradix Tablets περιέχει οργανικό γλυκονικό σίδηρο (ΙΙ), βιταμίνες Β2, Β6, Β12 και C που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών, οι οποίες έχουν ως στόχο την παραγωγή ενέργειας.

Ο σίδηρος συμμετέχει στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων (με την υποστήριξη των βιταμινών Β6 και Β12) και της αιμοσφαιρίνης, ενώ το φολικό οξύ βοηθάει στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά την εγκυμοσύνη και η βιταμίνη C αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.

Το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι κατάλληλο για γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, γυναίκες σε προσπάθεια σύλληψης, γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, άτομα που πάσχουν από αναιμία, χορτοφάγους, παιδιά άνω των τριών ετών και ηλικιωμένους με έλλειψη των συστατικών.

Η συνιστώμενη δόση είναι ένα δισκίο δύο φορές την ημέρα, μισή ώρα πριν το γεύμα για ενήλικες και ένα δισκίο την ημέρα για παιδιά 3-12 ετών. Περιέχει μαγιά και καλαμπόκι. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Περιέχει 84 ταμπλέτες.