Η ακμή αντιμετωπίζεται άμεσα και αποτελεσματικά χάρη στα πολλά ποιοτικά σκευάσματα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους δέρματος.

Το Helenvita ACNormal Rebalancing Emulsion, 60 ml είναι ένα εξελιγμένο προϊόν, το οποίο έχει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Η συγκεκριμένη ενυδατική κρέμα προσώπου, αποτελεί ιδανική λύση για τις ανάγκες της λιπαρής και με τάση προς ακμή επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση make-up.

Η ολοκληρωμένη σειρά HELENVITA ACNormal της ΦΑΡΜΕΞ ΑΕ έρχεται να φροντίσει το λιπαρό και με τάση προς ακμή δέρμα. Η άμεση δράση της και το πολύ καλό αποτέλεσμα που προκύπτει, στηρίζονται στη συνεργιστική ικανότητας των συστατικών που περιέχει.

Το καινοτόμο συστατικό PHYCOSACCHARIDE AC (προέρχεται από τα καφέ φύκια -Βrown Αlgae- Laminaria digitata που ευδοκιμούν στις βραχώδεις ακτές της Αγγλίας και της Γαλλίας) είναι πανίσχυρο. Συνδράμει αποτελεσματικά στην ρύθμιση του σμήγματος, στην κερατόλυση, στην καταπράυνση και στην αναστολή της ανάπτυξης των βακτηριδίων.

Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει εντατικά. Επιπλέον, η αλλαντοΐνη, η πανθενόλη και το aloe vera gel συνδυάζονται άψογα για να καταπραΰνουν και να ανακουφίσουν από ερεθισμούς, αφήνοντας ένα πιο ελαστικό και απαλό δέρμα. Το φυσικής προέλευσης ενεργό συστατικό PHYCOSACCHARIDE, αποδεδειγμένα ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και επανορθώνει. Παράλληλα, η αντιβακτηριδιακή και κερατολυτική δράση του ενισχύεται και από το σαλικυλικό οξύ.

Εφαρμόστε πρωί ή και βράδυ, σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Δεν περιέχει parabens και δεν προκαλεί παρενέργειες.