Τα αντηλιακά δείκτης προστασίας, https://www.propharmacy.gr/kat/antiliaka-deiktis-prostasias/ με μεσαίο ή υψηλό, είναι αυτά που αγοράζουν συνήθως άνδρες και γυναίκες, μικροί και μεγάλοι στις μέρες μας και αυτά που προτείνουν οι δερματολόγοι.

Η Mustela Very High Protection Sun Lotion SPF50+ Βρεφικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου Σώματος διατίθεται στο εμπόριο σε συσκευασία των 200 ml. Το συγκεκριμένο αντηλιακό γαλάκτωμα για βρέφη και παιδιά, αναπτύχθηκε σύμφωνα με τις νεότερες και σημαντικότερες εξελίξεις σχετικά με την αντηλιακή προστασία, που αφορά τα παιδιά από την αρχή της γέννησής τους.

Πρόκειται για ένα 100% οrgano-mineral αντιηλιακό με φυσικά προερχόμενο TiO2 και χωρίς νανοσωματίδια. Εξασφαλίζει πολύ ψηλή προστασία από την UVB (SPF 50+) και UVA (25PPD) ακτινοβολία, και θεωρείται κατάλληλο για το ευαίσθητο βρεφικό και παιδικό δέρμα. Περιέχει αβοκάντο Perseose, ένα πατενταρισμένο φυσικό συστατικό που προστατεύει το απόθεμα των κυττάρων του δέρματος μωρών και παιδιών. Παρέχει πολύ υψηλή προστασία SPF 50 + UVB - UVA 25 PPD και προφυλάσσει το απόθεμα των κυττάρων της βρεφικής επιδερμίδας, άμεσα και για το μέλλον.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο κάτω από παιδιατρική παρακολούθηση σε 40 βρέφη και παιδιά για δύο εβδομάδες. Η υφή του προϊόντος είναι ευχάριστη και αόρατη στο δέρμα. Το προϊόν αφήνει το δέρμα μαλακό, ενώ δεν μένουν λεκέδες στα ρούχα. Περιέχει 86% συστατικά φυσικής προέλευσης. Έχει υποαλλεργική και αδιάβροχη φόρμουλα, ανθεκτική στον ιδρώτα και την τριβή και διατίθεται σε συσκευασία tube που δεν στάζει.