Οι βιταμίνες για παιδιά έχουν γίνει ένα απαραίτητο κομμάτι για την καθημερινή διατροφή πάρα πολλών οικογενειών. Οι γονείς επιλέγουν ένα ποιοτικό σκεύασμα για να καλύψουν τα κενά που αφήνουν οι σύγχρονες διατροφικές συνήθειες που έχουν τα παιδιά και κυρίως οι έφηβοι.

Το Intermed D3 Fix Drops 200IU Συμπλήρωμα Βιταμίνης D3 σε σταγόνες, με γεύση φράουλας, 30ml είναι ένα εξελιγμένο προϊόν, το οποίο έχει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Πρόκειται για μια ισχυρή υδατοδιαλυτή φόρμουλα, η οποία εξασφαλίζει την άριστη απορρόφηση και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα της απαραίτητης βιταμίνης D3.

Το D3 Fix Drops είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 (cholecalciferol) με τη μορφή πόσιμου διαλύματος σε σταγόνες, για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων του οργανισμού σε βιταμίνη D3 ή όταν υπάρχει ένδεια αυτής.

Στο D3 Fix Drops η βιταμίνη D3 είναι υδατοδιαλυτή εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό άριστη απορρόφηση και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα. Μπορεί να καταναλωθεί από νεογνά, βρέφη και απιδιά. Είναι κατάλληλη για πρόωρα νεογνά και για όσα παιδιά γεννήθηκαν από μητέρες με ανεπάρκεια σε βιταμίνη D.

Ακόμη, βοηθάει άμεσα τα παιδιά με χρόνιες νόσους ή πεπτικές διαταραχές και αυτά που λαμβάνουν αγωγή με αντιεπιληπτικά σκευάσματα και κορτικοστεροειδή. Μπορεί να καταναλωθεί και από νεογνά που θηλάζουν αποκλειστικά ή λαμβάνουν λιγότερο από 1lt εμπλουτισμένου γάλακτος την ημέρα. Δεν πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα.