Οι αντηλιακές κρέμες προσώπου https://www.propharmacy.gr/kat/antiliakes-kremes-proswpou/ είναι το ιδανικό σκεύασμα για άνδρες και γυναίκες, που θέλουν να προστατέψουν την επιδερμίδα τους κάθε φορά που εκτίθενται στην ακτινοβολία του ηλίου.

Η Α - Derma Protect AC Fluide Matifiant Tres Haute Protection SPF50+ Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου για Ματ Αποτέλεσμα, Πολύ Υψηλής Προστασίας για Λιπαρές & με Τάση Ακμής Επιδερμίδες, διατίθεται στο εμπόριο σε συσκευασία των 40ml. Χάρη στα ισχυρά αντηλιακά της φίλτρα, ενισχύει και προστατεύει το δερματικό φραγμό.

Παρέχει υψηλή αντηλιακή προστασία με δράση σε τρία επίπεδα. Χαρίζει     προστασία, με το κατοχυρωμένο φωτοπροστατευτικό σύστημα PFDC, ενισχύει και προφυλάσσει τον δερματικό φραγμό, χάρη στο καινοτόμο δραστικό συστατικό Rhealba, που προέρχεται από το έλαιο νεαρών βλαστών βρώμης και διασφαλίζει την κυτταρική άμυνα, με το κατοχυρωμένο σύμπλοκο Barriestolide.

Έχει λεπτόρρευστη υφή και ματ αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλη για το λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα και ανθεκτική στο νερό. Δεν αφήνει λευκά σημάδια και δεν περιέχει parabens. Εφαρμόστε με ομοιόμορφο τρόπο περίπου μισή ώρα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Απλώστε στο πρόσωπο και στο λαιμό επαρκή ποσότητα. Επαναλάβετε μετά από το κολύμπι, την έντονη εφίδρωση και το σκούπισμα με πετσέτα.