Οι οδοντόκρεμες που απευθύνονται σε μικρά παιδιά, έχουν εξελιγμένες συνθέσεις, οι οποίες δεν περιέχουν καθόλου ή έχουν ένα ελάχιστο ποσοστό ουσιών που εμφανίζουν αρνητική δράση στο περιβάλλον και τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η BabyDerm Toothpaste Παιδική Φθοριούχος Οδοντόκρεμα με Γεύση Μπανάνα 50 ml είναι μία από αυτές. Προσφέρει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, παρέχει προστασία με οργανικό φθόριο και ξυλιτόλη, δύο βασικά συστατικά της. Δυναμώνει τα δόντια και τα ούλα, ενώ παράλληλα καταπολεμά την τερηδόνα. Η οδοντόκρεμα BABYDERM είναι ειδικά σχεδιασμένη για την καθημερινή προστασία και την ενδυνάμωση των ευαίσθητων παιδικών δοντιών.

Αναστέλλει τη δημιουργία πλάκας. Περιέχει ξυλιτόλη, ένα φυσικό γλυκαντικό που προστατεύει καθημερινά τα δόντια από τα οξέα που προκαλούν τερηδόνα και προλαμβάνει τον σχηματισμό της μικροβιακής πλάκας. Δεν περιέχει οινόπνευμα, SLS και parabens. Σε περίπτωση που εμφανιστεί ερεθισμός ή υπάρχει ευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του διακόψτε τη χρήση. Αποθηκεύστε σε μέρος δροσερό (<25οC) και σκιερό, μακριά από παιδιά.

Περιέχει φθόριο από οργανικά μόρια, που απορροφάται καλύτερα σε σχέση με αντίστοιχες ανόργανες ενώσεις, προσφέροντας αποτελεσματική και μεγάλης διάρκειας προστασία από την τερηδόνα. Η εφαρμογή του προϊόντος να γίνεται από ενήλικα ή υπό την αυστηρή επίβλεψή του.

Βουρτσίστε τα δόντια με απαλές κινήσεις και ξεπλύνετε. Παιδιά έως έξι ετών πρέπει να χρησιμοποιούν ποσότητα ίση με ένα μπιζέλι, πάντα υπό την επίβλεψη ενηλίκου.

Συστατικά:

250 ppm F- ως φθοριούχο νάτριο 250 ppm F- ως οργανικό φθόριο.