Οι περισσότεροι νέοι γονείς επιλέγουν τα μπιμπερό Nuk, προκειμένου να προσφέρουν το μητρικό γάλα και τις άλλες τροφές στα βρέφη τους με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να δυσκολεύονται. Η συγκεκριμένη εταιρεία προωθεί στην αγορά και άλλα ποιοτικά προϊόντα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να δίνουν λύσεις σε δύσκολες στιγμές.

Το Nuk Thermo Ultra Rapid Home & Car Θερμαντήρας Βρεφικών Τροφών για το Σπίτι & το Αμάξι, 1 τεμάχιο, ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Είναι μια συσκευή, κατάλληλη για ζέσταμα ρευστών ή στερεών τροφών. Διαθέτει ενσωματωμένη λυχνία που δείχνει τη θερμοκρασία του φαγητού. Προσφέρει ιδιαίτερα γρήγορο και αποτελεσματικό ζέσταμα.

Έχει ενσωματωμένο δοσομετρητή και πίνακα στην πλαϊνή πλευρά που σας υποδεικνύει πόσο νερό χρειάζεται για το ζέσταμα ανάλογα με την ποσότητα και το είδος της τροφής. Επιπλέον, διαθέτει αυτόματη απενεργοποίηση μετά το ζέσταμα του φαγητού. Διατίθεται στο εμπόριο με ειδικό προσαρμογέα για σύνδεση σε πρίζα αυτοκινήτου ή τροχόσπιτου 12 V (αναπτήρας, παροχή ρεύματος σε τροχόσπιτα ή πορτ-μπαγκάζ επιβατικών αυτοκινήτων).

Αποθηκεύεται εύκολα χάρη στο πρακτικό σύστημα περιτύλιξης καλωδίου για μεγαλύτερη φορητότητα. Έχει ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας, ο οποίος την προστατεύει από την υπερθέρμανση. Τα βαζάκια και τα μπιμπερό αφαιρούνται πολύ εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια χάρη στο ενσωματωμένο καλάθι με την πρακτική λαβή.

Ονομαστική τάση 230 V, 50 Hz / 12 V DC. Ισχύς σύνδεσης 750 W – Χρήση στο αυτοκίνητο: 100 W.