Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, διοργανώνει  εκδήλωση με θέμα: «Ευρωπαϊκές Αξίες & Ευρωεκλογές».

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην ανάδειξη των ευρωπαϊκών αξιών και τη σημασία των ευρωεκλογών, ενώ αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους να εξερευνήσουν το ρόλο τους στην κοινωνία και να συνεισφέρουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος.

Οι παρουσιάσεις, τα διαδραστικά εργαστήρια και τα εκπαιδευτικά κουίζ θα αποτελέσουν σημαντική ευκαιρία για τους νέους της Λάρισας να εμπνευστούν από βιωματικές ιστορίες συμμετοχής στα κοινά και να γνωρίσουν ανθρώπους με τους οποίους μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και φιλοδοξίες.

Θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την κα. Δάλλα Πόπη εκπρόσωπο του Eurodesk και του κ. Τσάτσο Αλέξανδρο, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λάρισας οι οποίοι θα εμβαθύνουν στον ρόλο της νεολαίας στην τοπική και ευρωπαϊκή πολιτική, ενώ παράλληλα θα ενθαρρύνουν την συζήτηση και την ανταλλαγή ιδεών!

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου EU Values το οποίο συντονίζει το ΚΔΒΜ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 και ώρα 18.00, στις εγκαταστάσεις του κέντρου επί των οδών Δήμητρας & Νίκης 4.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής!