Όλες οι εταιρείες καλλυντικών και δερμοκαλλυντικών κυκλοφορούν στο εμπόριο μια ευρεία γκάμα από αντηλιακά, τα οποία μπορούν να δώσουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα της ανθρώπινης επιδερμίδας. Τα σκευάσματα που απευθύνονται σε μικρά παιδιά είναι από τα πιο εξελιγμένα.

Το Vichy Ideal Soleil Παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα SPF 50+ 300 ml είναι ένα ποιοτικό προϊόν, το οποίο εγγυάται ιδανική φροντίδα και πολύ υψηλού επιπέδου προστασία για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Προφυλάσσει αποτελεσματικά την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών. Κυκλοφορεί σε οικονομική συσκευασία των 300 ml. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Στηρίζεται στην καινοτομία ενός συστήματος φίλτρων με βάση το Mexoryl για προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB με μεγάλη φωτοσταθερότητα.

Έχει μη λιπαρή και ελαφριά υφή, χάρη στην οποία απλώνεται εύκολα χωρίς να κολλάει στο δέρμα. Επιπλέον, απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια και ίχνη λιπαρότητας. Παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό, τον ιδρώτα και την επαφή με την άμμο.

Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Δεν περιέχει parabens και άλλες αλλεργιογόνες ουσίες.