Ο Α΄ Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαρσάλων, Δημήτρης Μπαμπανίκας, υποδέχθηκε χθες εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων του Δήμου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Οπως σημειώνεται από τη δημοτική αρχή καταβάλλεται "κάθε δυνατή προσπάθεια να συμβάλλει στην καλή υγεία και στην προστασία της ζωής των δημοτών, με ιδία δαπάνη, προμηθεύτηκε δώδεκα (12) απινιδωτές (όσους και τα Αθλητικά Σωματεία της πόλης) και τους διέθεσε στους εκπροσώπους τους.
Πρόκειται για μια ουσιαστική προσπάθεια για τη διασφάλιση της χορήγησης των κρίσιμων και καθοριστικών πρώτων βοηθειών σε όσους συμπολίτες βρεθούν σε ανάγκη και αυτό ακριβώς τονίστηκε από τον Δημήτρη Μπαμπανίκα.
Ο Δήμος προσκάλεσε και έναν τεχνικό της εταιρείας από την οποία προμηθεύτηκε τους απινιδωτές, ο οποίος παρουσίασε τα μηχανήματα και εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας τους.
Άπαντες οι εκπρόσωποι των Αθλητικών Σωματείων μίλησαν εγκωμιαστικά για αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου που πραγματικά σώζει ζωές και με μεγάλη θέρμη εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπαμπανίκα".