Δύο νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 322.000 ευρώ μπαίνουν στη φάση της υλοποίησης  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός:
1) υπέγραψε τη δημοσίευση της προκήρυξης του έργου «Αποκατάσταση βλαβών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα εντός του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2018 στην περιοχή του Δήμου Φαρσάλων στο Δ.Δ. Υπέρειες εντός της ευρείας κοίτης του Ενιπέα ποταμού», προϋπολογισμού 248.000 ευρώ,
2) υπέγραψε τη σύμβαση για τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Κατασκευή έργων προσαρμογής του δρόμου Σαραντάπορο-Λιβάδι με τους κάθετους αγροτικούς οδούς και ιδιοκτησίες» προϋπολογισμού 74.000 ευρώ.
Τα έργα χρηματοδοτούνται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Με προγραμματισμό, ιεράρχηση και σχέδιο, συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των Θεσσαλών. Πρόκειται για δυο έργα ουσίας, έργα τα οποία αντιμετωπίζουν υπαρκτά προβλήματα και δείχνουν τον σεβασμό και το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Θεσσαλίας απέναντι στα καθημερινά ζητήματα των πολιτών.

Σε μία δύσκολη περίοδο η Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιεί έργα χρήσιμα για τον τόπο, έργα που ρίχνουν χρήμα στην πραγματική οικονομία και συντηρούν ή δημιουργούν θέσεις εργασίας».