Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων της Νέας Δημοκρατίας , υπό την αιγίδα της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του νέου της γραφείου, (Δ/νση: Λαμίας 8-Εμπορικό Κέντρο Φαρσάλων,1ος όροφος), την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10:30 π.μ.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής και βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Επίσης, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:00 μ.μ., η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, σε συνεργασία με τη ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας και τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου, θα πραγματοποιήσουν ανοιχτή εκδήλωση στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο στον Τύρναβο, για τα ζητήματα των  Αγροτών και Κτηνοτρόφων.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Μελάς και ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κων/νος Μπαγινέτας.