Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων στην ιστορική Βεργίνα, προσκαλεσμένη από το Δήμο Βέροιας και τον Πολιτιστικό σύλλογο Βεργίνας στο πρώτο χορωδιακό φεστιβάλ που διοργάνωσε ο ομώνυμος σύλλογος την περασμένη Κυριακή 11 Ιουνίου 2017.
Η αίθουσαεκδηλώσεων του δήμου πλημμύρησε από μελωδίες ελλήνων και ξένων δημιουργών και ενθουσίασε το ένθερμο κοινό το όποιο χειροκρότησε ενθουσιωδώςόλες τις χορωδίες.
Τη χορωδία των Φαρσάλων συνόδευσε στο πιάνο η καθηγήτρια μουσικής κ Κατερίνα Ζαρογιάννου και διεύθυνε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτηςσε ένα αξιόλογο πρόγραμμα πολυφωνικής μουσικής.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι χορωδίες αντάλλαξαν αναμνηστικά. Εκ μέρους της χορωδίας  Φαρσάλων ο πρόεδρος της χορωδίας κ Γιάννης Μαλέτσικας προσέφερε στον πρόεδρο του Πολιτιστικό συλλόγου Βεργίνας κ Μάκη Στάθη ένα βιβλίο με την ιστορία των Φαρσάλων και φυσικά τον τοπικό χαλβά.
Με την ευκαιρία  της παρουσίας της χορωδίας στην περιοχή της Βέροιας, οι χορωδοί επισκέφθηκαν και προσκύνησαν τη Μονή Παναγίας Δοβρά (ένα μοναστήρι σε μια εξαιρετική τοποθεσία στις πλαγιές του Βερμίου) και το νεοαναγειρόμενο ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού εκ Κριμαίας, την πόλη της Βέροιας αλλά και τον επιβλητικό αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας όπου ξεναγήθηκαν και «βιώσαν» το μεγαλείο του Μακεδονικού κράτους.