Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων σε ανακοίνωσή της "προτρέπει τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να ζητούν να εξυπηρετηθούν από άτομα του περιβάλλοντός τους που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή να επικοινωνούν με τη δημοτική επιχείρηση τηλεφωνικά.

Τα τεχνικά συνεργεία θα απασχοληθούν σε συνθήκες επιφυλακής σε βάρδιες, μόνο για αποκατάσταση βλαβών, με βασικό μέλημα την απρόσκοπτη παροχή νερού σε όλο το Δήμο Φαρσάλων. Τα τηλέφωνα βλαβών είναι 2491025882. Παρακαλούμε μην τα χρησιμοποιείτε άσκοπα.

Το χλώριο που χρησιμοποιείται για την απολύμανση του πόσιμου νερού είναι αποτελεσματικό στην αδρανοποίηση των περισσότερων ιών. Οι χλωριωτήρες νερού στις δεξαμενές μας θα ρυθμιστούν στα μέγιστα επιτρεπτά όρια.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παρατηρηθεί αυξημένη μυρωδιά χλωρίου στην κατανάλωση, όμως το νερό θα έχει αυξημένο δείκτη ασφάλειας ενώπιον του άγνωστου προς στιγμήν στη συμπεριφορά ιού.

Βοηθήστε μας να κάνουμε αυτό που επιτάσσει το κοινό συμφέρον όλων. Το σύνθημα ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ δεν είναι ευχή, είναι αναγκαιότητα."

ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Φαρσάλων ενημερώνει επίσης τους δημότες ότι παρακολουθεί προσεκτικά όλες τις εξελίξεις γύρω από τον COVID -19 και ακολουθεί απαρέγκλιτα τις οδηγίες των αρμοδίων υπηρεσιών του κράτους όσον αφορά στη λειτουργία της.

Συνιστά στους καταναλωτές να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους μέσω της ηλεκτρονικής τραπεζικής ( webbanking, easy-pay, ATM συνεργαζόμενων τραπεζών, Εθνική και Πειραιώς).

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.deyafarsalon. gr

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 2491025882 ή στο email: deyafars@gmail.com