Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στα Γιαννιτσά, η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στο πλαίσιο της 13ης Συνάντησης Χορωδιών. Την εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη στην επέτειο απελευθέρωσης των Γιαννιτσών από τους Τούρκους (20/10/1912), διοργάνωσε η Χορωδία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών και συμμετείχαν επίσης: Η Μικτή Χορωδία Κοζάνης «ΕΛΙΜΕΙΑ», η Μικτή Χορωδία του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, η Μικτή Χορωδία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Πάτρας και η Χορωδία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών. Οι χορωδίες παρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα με συνθέσεις Ελλήνων και ξένων δημιουργών που ικανοποίησαν το κοινό που προσήλθε να τις απολαύσει στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Γιαννιτσών.

Τη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων διεύθυνε ο Κωνσταντίνος Μάτης και στο πιάνο συνόδευε η καθηγήτρια μουσικής Κατερίνα Ζαρογιάννου
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης πρόσφερε αναμνηστικά που τα παρέλαβε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων Κώστας Δερλός. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε για την τιμητική πρόσκληση και αντιπρόσφερε στους διοργανωτές το λεύκωμα της πόλης μας με τίτλο: Φάρσαλα, Γνωρίζοντας τη γη του ομηρικού Αχιλλέα και το φημισμένο τοπικό προϊόν μας, τον χαλβά Φαρσάλων.