Οι αλλαγές σε πρόσωπα και αρμοδιότητες που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο δήμο Φαρσάλων, επιφέρουν σημαντικές μεταβολές και στον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών που άπτονται της καθημερινότητας, δηλαδή εκείνων που έχουν άμεσο αντίκτυπο στον πολίτη.

Έτσι, πλέον οι παρεμβάσεις τόσο στην πόλη των Φαρσάλων, αλλά πολύ περισσότερο στα δημοτικά διαμερίσματα της επαρχίας, θα γίνονται με πρόγραμμα και συντονισμό μεταξύ των τριών αντιδημαρχιών Καθαριότητας, Πρασίνου και Τεχνικών Έργων.

Η αρχή έγινε στο Ανωχώρι της Τοπικής Κοινότητας Κατωχωρίου, εκεί όπου αρχικά πραγματοποιήθηκε γενικός καθαρισμός, κλάδεμα δέντρων και καλλωπισμός του πρασίνου στους κοινόχρηστους χώρους, καθώς και καθαρισμός της πλατείας, ενώ άμεσα μηχάνημα της Τεχνικής Υπηρεσίας απομάκρυνε τα υπολείμματα των εργασιών, αφήνοντας πίσω μία άψογη εικόνα.

Σε κοινή τους δήλωση οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας κ. Σταύρος Κουκουλιός, Πρασίνου κ. ΔημήτρηςΓούσιας και Τεχνικών Έργων κ. Κωνσταντίνος Μπρόζος τονίζουν πως «με την ολοκλήρωση ενός έτους θητείας της δημοτικής αρχής, εντείνονται οι προσπάθειες για την αντιμετώπιση πολλών ζητημάτων που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη.

Στο πλαίσιο αυτό, όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Φαρσάλων συντονίζονται ακόμη περισσότερο και αναπροσαρμόζουν τις δράσεις τους, ανάλογα με τις ανάγκες της κοινωνίας. Έχοντας στο πλευρό μας και τους ίδιους τους πολίτες, στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση και η αυξημένη αποτελεσματικότητα».