Τα Φάρσαλα και την τοπική ΔΗΜΤΟ, επισκέφθηκε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, κα Ντόρα Μπακογιάννη την Κυριακή (28/01) συνοδευόμενη από τον πρόεδρο την ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρ. Καπετάνο, την πρόεδρο κ. Μαργαρίτα Γκότη και τα στελέχη της τοπικής ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων, αλλά και τους βουλευτές του κόμματος στον ν. Λάρισας κ. Χρ. Κέλλα και Μαξ. Χαρακόπουλο σε ομιλία που έδωσε στο «AΙΓΛΗ PALACE«.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησαν η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων κ. Μαργαρίτα Γκότη, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος και οι βουλευτές Λάρισας κ. Χρ. Κέλλας και κ. Μαξ. Χαρακόπουλος.
Στην ομιλία η κα. Μπακογιάννη έθεσε ως στόχο για την ΝΔ για το 2018, να είναι η χρονιά της πολιτικής αλλαγής.
Αναφέρθηκε στα τρία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ότι υπήρξαν καταστροφικά για την χώρα και την υποθήκευσαν χρεώνοντας την με 100 δις Ευρώ.
Τόνισε οτι είναι λάθος ο δρόμος που έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ και η σκληρή υπερφορολόγηση, η οποία οδηγεί σε αδιέξοδο τους πολίτες, θέλοντας να του έχουν εξαρτημένους από τα επιδόματα.
Επίσης η κα Μπακογιάννη τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μειώσει τους φόρους και το ΦΠΑ ως Πρωθυπουργός και θα υπάρξει διαφορετικό φορολογικό καθεστώς πιο ευνοϊκό για τους αγρότες, με φορολογία 9%, στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα.
Έκανε λόγω οτι ο κ.Τσίπρας είπε ψέμματα στους αγρότες και τους ξεγέλασε λέγοντας  οτι θα τους σβήσει τα αγροτικά χρέη, θα μειώσει το αγροτικό πετρέλαιο, θα μειώσει το κόστος της παραγωγής και θα βρεθεί στο πλευρό του αγροτικού κόσμου από την πρώτη μέρα θητείας του.
Μπορεί κάποιες φορές να αδικήσαμε και εμείς,  αλλά δεν λειτουργήσαμε με το ψέμα.
Αναφέρθηκε και στην ελληνική φέτα και οτι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει το εθνικό προϊόν από τον αθέμιτο ανταγωνισμό που υπάρχει από το εξωτερικό, καθώς η φέτα έχει σημαντικές διαφορές από ένα άλλο κοινό λευκό τυρί. Τώρα είναι η ώρα να βγούμε μπροστά και να στείλουμε ένα μήνυμα σε όσους πίστεψαν το ΣΥΡΙΖΑ. Να τους πούμε ελάτε πίσω. Εμείς ανοίγουμε την καρδιά μας και σας θέλουμε για την Ελλάδα που αξίζουμε.
Στην συνέχεια έκανε αναφορά στο Μακεδονικό και στο θέμα των Σκοπιών στο οτι ο πρωθυπουργός διαπραγματεύεται ιδιωτικά, αναφέρθηκε στην διαπραγμάτευση στο Βουκουρέστι επί διακυβλερνησης Νέας Δημοκρατίας  με τον Κώστα Καραμανλή, λέγοντας οτι και σήμερα το ίδιο θα κάνανε ως κόμμα, ενώ έκλεισε την ομιλία της λέγοντας όταν ο Κυριάκος γίνει πρωθυπουργός θα ξανά επισκεφτώ τα Φάρσαλα να τα ξανά πούμε από κοντά.
Στην ομιλία βρέθηκε πλήθος κόσμου και στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Στο τέλος της εκδήλωσης η κ. Γκότη προσέφερε ως δώρο στην κ. Μπακογιάννη ένα αναμνηστικό στυλό, λουλούδια αλλά και μια έκδοση του Δήμου Φαρσάλων, «Γνωρίζοντας την Γη του Ομηρικού Αχιλλέα.»
ifarsala.gr