Απάντηση σε ανακοινώσεις τις αντιπολίτευσης έδωσε ο Δήμος Φαρσάλων σχετικά με εκδήλωση που τον «μπλέκει» με κομματικό φορέα.

Αναλυτικά:

«Από το Δήμο Φαρσάλων ή από οργανισμό αυτού, ουδέποτε δόθηκε στη δημοσιότητα πρόσκληση η οποία να αναφέρει ως συνδιοργανωτή εκδήλωσης κομματικό φορέα.

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ΔΕΝ αποτελεί επ’ ουδενί την επίσημη πρόσκληση της εκδήλωσης. Ως εκ τούτου, ο Δήμος Φαρσάλων δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση υπόλογος για ενέργειες ιδιωτών που ουδεμία σχέση έχουν με αυτόν.

Καλό θα είναι την επόμενη φορά που προκύπτει κάποιο «ζήτημα», οι επικεφαλής παρατάξεων της μειοψηφίας να ζητούν πρώτα επίσημη ενημέρωση από το δήμο και όχι να προτρέχουν με δηλώσεις που θέτουν εν αμφιβόλω την αξιοπιστία τους.

Για τους δε, λεονταρισμούς του τέως δημάρχου κ. Καραχάλιου που σπεύδει να διαπιστώσει «έπαρση», απλά θα τον παραπέμψουμε στο εκλογικό αποτέλεσμα του περασμένου Ιουνίου που τον κατέγραψε ιστορικά, ως τον απερχόμενο δήμαρχο με μία από τις μεγαλύτερες κοινωνικές αποδοκιμασίες πανελλαδικώς.

Είναι τέλος, τουλάχιστον λυπηρό να επιχειρεί ο τέως δήμαρχος Φαρσάλων να ντύσει με κομματικό μανδύα τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών που με την ψήφο τους έστειλαν με αποστομωτικό τρόπο το μήνυμα για αλλαγή.

Ψυχραιμία λοιπόν».