Στις τελετές αγιασμών για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο και στο ΕΠΑΛ Φαρσάλων παρέστη ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Στον χαιρετισμό του προς τους μαθητές, ο κ. Εσκίογλου ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και γνώση, για να συμπληρώσει πως «ως νέα δημοτική αρχή της επαρχίας, φροντίσαμε στο λίγο χρόνο που είχαμε στη διοίκηση, να μεριμνήσουμε κατά το μέγιστο δυνατό ώστε σε ότι αφορά τις δικές μας αρμοδιότητες, η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς όμως, οι σχολικές επιτροπές, οι υπηρεσιακοί παράγοντες, οι συνεργάτες μου κι εγώ θα βρισκόμαστε στο πλευρό καθηγητών, γονέων και μαθητών, σε οτιδήποτε προκύψει. Καλή επιτυχία και δύναμη στους μαθητές, σ’ αυτό το συναρπαστικό ταξίδι γνώσης που ξεκινά σήμερα».

Οι τελετές έγιναν χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεου, ενώ μεταξύ άλλων παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Χατζηπλή, Δέσποινα Συροπούλου, Σταύρος Κουκουλιός και Νίκος Γκατζόγιας.