Το τελευταίο αντίο είπαν (σήμερα 18/09) στα Φάρσαλα συγγενείς και φίλοι του πρώην Δημάρχου Φαρσάλων κ. Αχιλλέα Γκουντόπουλου, στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδεψαν η σύζυγός, τα παιδιά και τα εγγόνια του.
Ο Αχιλλέας Γκουντόπουλος  διετέλεσε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυση του και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας του αείμνηστου Λάκη Βαϊρακλιώτη, τον οποίο διαδέχθηκε το 1996, στην συνέχεια κέρδισε τις δημοτικές εκλογές του 1998 και του 2002 και παρέμεινε συνολικά ως δήμαρχος Φαρσάλων για 10 συνεχή χρόνια έως το 2006. Μετέπειτα διετέλεσε επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης έως το 2010 ως δημοτικός σύμβουλος. Τον επικήδειο κατά την νεκρώσιμη ακολουθία στην Αγία Παρασκευή εκφώνησαν οι κ.κ. Λιαπής και Βασιλός.


Πλήθος κόσμου τον συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία, καθώς και ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Καραχάλιος, ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Νικολάου ,ο αντιπρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Τύμπας οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Φαρσάλων κ. Καπετάνος, κα. Ίφου, κ. Τασόκας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι πρώην και νυν αυτοδιοικητικοί από όλες τις παρατάξεις, ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λάρισας κ. Γιαννούλας, η κα. Αλεξανδρίδου (πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ) εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

ifarsala.gr