Στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων το οποίο από σήμερα λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο για την πανδημία, βρέθηκε το πρωί ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Μαζί με τους αντιδημάρχους κ.κ. Δημήτρη Γούσια και Σταύρο Κουκουλιό, ο κ. Εσκίογλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη διεύθυνση και το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος για την πορεία της διαδικασίας του εμβολιασμού, σημειώνοντας πως αποτελεί το κλειδί για την επιστροφή της κοινωνίας στην ελευθερία.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο δήμαρχος Φαρσάλων έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Από σήμερα και τα Φάρσαλα μπαίνουν στον εμβολιαστικό χάρτη καθώς ξεκίνησε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων ο εμβολιασμός ατόμων ηλικίας από 60 έως 64 ετών. Ως δήμος Φαρσάλων προσφέραμε ό,τι μας ζητήθηκε σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και παραμένουμε διαρκώς στο πλευρό του Κέντρου Υγείας της επαρχίας μας. Με τον διευθυντή του Κ.Υ.Φ. κ. Νεχωρίτη συζήτησα για την εξέλιξη της εμβολιαστικής διαδικασίας και του επανέλαβα την ανάγκη να γίνονται στην πόλη μας εμβολιασμοί και με τα εμβόλια των άλλων εταιρειών που χρησιμοποιούνται για τις μεγαλύτερες ηλικίες, ώστε να μην χρειάζεται να μετακινούνται εκτός Φαρσάλων. Επιμένουμε σ’ αυτό το αίτημά μας το οποίο και έχω μεταφέρει στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Για την καλύτερη διευκόλυνση των συμπολιτών μας και για τον απρόσκοπτο εμβολιασμό, εφόσον είναι δύσκολο οι ίδιοι να μετακινηθούν στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στο 2491024043 και με το Κέντρο Κοινότητας στο 2491350162 για μετακίνηση εντός των ορίων του δήμου μας.

Είχα πει ότι θα είμαι από τους πρώτους που θα εμβολιαστώ και βάσει του ραντεβού που μου δόθηκε αυτόματα από την ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, αυτό θα γίνει το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου, 20 Φεβρουαρίου.

Η εμβολιαστική διαδικασία είναι το μόνο «κλειδί» για να ανοίξουμε την πόρτα προς την ελευθερία. Ας πράξουμε όλοι το αυτονόητο για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας.»