Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων πραγματοποίησε την Παρασκευή 31 Αυγούστου την ετήσια εθιμοτυπική επίσκεψή του στον Δήμαρχο Άρη Καραχάλιο.
Η επίσκεψη αυτή γίνεται στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του Δήμου με τον Σύλλογο και συνοδεύεται πάντοτε από την κατάθεση των αιτημάτων του Συλλόγου προς τον Δήμαρχο.
Στο φετινό υπόμνημα του Συλλόγου Τριτέκνων, τα αιτήματα που περιλαμβάνονται αφορούν στα:
α. Χρήση του δικαιώματος που παρέχει ο ψηφιστείς νόμος 4368/2016 για μείωση (50%) αυξάνοντας το όριο του οικογενειακού εισοδήματος ή -την απαλλαγή, τελών καθαριότητας, φωτισμού, τέλη Ύδρευσης και αποχέτευσης,
β. Εγγραφή στους παιδικούς- βρεφονηπιακούς σταθμούς των τέκνων γονέων με τρία παιδιά με τις ίδιες προϋποθέσεις (προτεραιότητα και δίδακτρα) που ισχύουν και για τους πολύτεκνους.
γ. Μείωση ή απαλλαγή για τη συμμετοχή στα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα και προγράμματα των νομικών προσώπων του Δήμου ( σχολή Μουσικής, κ.λπ.).
δ. Οικονομική χορήγηση από τα ευρωπαϊκά ή εθνικά προγράμματα για παροχή φιλανθρωπικού έργου και εκπλήρωση του έργου και των σκοπών του συλλόγου μας.
Ο Δήμαρχος Φαρσάλων διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει άμεσα στην επαύξηση της μείωσης των τελών ύδρευσης – καθαριότητας –ηλεκτροφωτισμού και θα μελετήσει σοβαρά τη δυνατότητα υλοποίησης των υπολοίπων αιτημάτων.